Enthousiaste verpleegkundige gezocht
De Riethorst Stromenland
Oosterhout, NL
2 dagen geleden

Wil jij werken bij een werkgever die het beste in je naar boven haalt en waar je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je functie naar eigen inzicht in te vullen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week voor locatie Slotjesveste op een afdeling voor langdurige zorg.

Wie zijn wij?

De Riethorst Stromenland gaat per 1 januari 2021 fuseren met zorgorganisaties Schakelring en Volckaert. Samen gaan we vanaf die datum verder onder een nieuwe naam : Mijzo.

Mijzo heeft straks een werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch.

Bij Mijzo kun jij meebouwen aan een nieuwe organisatie in de ouderenzorg waar jij jouw talenten volop kunt inzetten. Onze ambitie is om koploper te zijn.

Hier gaan we voor, met een open blik en vanuit een positieve visie op gezondheid. Meer weten? Kijk op www.mijzo.nl.

Zorglocatie Slotjesveste ligt vlak bij het centrum van Oosterhout. Er zijn 75 zorgappartementen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben of tijdelijk revalideren na een operatie, ongeval of ziekte.

Voor klanten is binnen Slotjesveste alle (para)medische zorg binnen handbereik. Het moderne gebouw is omgeven door veel ruimte, water en groen.

Klanten, familieleden en inwoners uit de wijk ontmoeten elkaar in het restaurant voor een kop koffie, lunch of warme maaltijd.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bewaak en coördineer je de continuïteit van het zorgproces en verzorg, begeleid en bevorder je de gewenste leefstijl van de cliënt, overeenkomstig het zorg- / leef en behandelplan.

Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor de cliënten, waarbij het doel is dat de bewoner zo lang mogelijk regie kan blijven houden in zijn of haar leven.

Je coördineert, samen met je collega’s de zorg voor de bewoners. We houden graag de lijntjes zo kort mogelijk. Als verpleegkundige ben jij hét aanspreekpunt voor de cliënten en zijn / haar familie.

Hierdoor heb je veel persoonlijk contact en heb je als verpleegkundige een belangrijke signaalfunctie. Met jouw persoonlijke en menselijke aanpak, zorg je samen met je collega’s iedere dag weer voor een glimlach op het gezicht van de cliënten.

Binnen het team heb je een zelfstandige rol, met veel vrijheid. Maar er staat altijd een team achter je waar je op kan terugvallen ondersteuning, kennis, advies en plezier.

Het biedt alle soorten zorg en vindt flexibiliteit in het vinden van oplossingen erg belangrijk. Samen met je team zorg je voor je eigen rooster.

Uiteraard met het doel om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en houden.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige, aangevuld met een EVV- / GVP- / SPW- / SPH- / SWP- / VP- of HBO-V diploma.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent gemiddeld 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een professionele en zelfstandige beroepshouding;
 • Je hebt een belevings- en vraaggerichte visie op wonen, welzijn en zorg;
 • Je bent goed bestand tegen weerstand en complexe vraagstukken ga je aan;
 • Je bent betrokken, creatief en vindt het leuk om mee te denken over mogelijkheden voor de bewoners;
 • Je hebt een gastvrije, flexibele en positieve instelling en een open karakter;
 • Je bent bij indiensttreding in staat tot het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) .
 • Wat bieden wij jou?

 • Salarisinschaling conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 45 (minimaal € 2419 en maximaal € 3264 op basis van 36 uur per week).
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een afwisselende en uitdagende functie;
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar;
 • Leuke extra’s zoals gratis fitnessfaciliteiten, fietsregeling, fiscale ruimte reiskosten woon- / werkverkeer en kortingen op bijvoorbeeld pretparken en verzekeringen.
 • Geïnteresseerd?

  Spreekt bovenstaande functie jou aan en sta je te trappelen om deze uitdaging aan te gaan? Dan horen we heel graag van je!

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Mark Beerens, teammanager zorg en welzijn. Hij is te bereiken op 06-82809513.

  Voor de werving en selectiebureaus : we snappen dat jullie graag meezoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature. Wij doen ons uiterste best om deze functie zelf te vervullen.

  Mocht dat niet lukken, dan nemen we contact met jullie op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier