Werkvoorbereider
Olympia
HARDENBERG, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Een van werelds grootste dienstverlener op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Op de locatie in Hardenberg werk je met zo'n 25 collega's.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij in Hardenberg op zoek naar een Werkvoorbereider.

In deze afwisselende en dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van projecten en servicecontracten.

Als Werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en collega’s in de uitvoering om het project succesvol te realiseren en het onderhoud aan de diverse producten goed uit te voeren.

Binnen deze rol ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en aanbevelingen, daarbij rekening houdend met regelgeving van overheid en bedrijf met betrekking tot kwaliteit, ARBO, veiligheid en milieu.

Je analyseert en beoordeelt technische gegevens en werkt deze uit in concrete voorstellen. Het is jouw taak om uitvoering te geven aan procedures rondom service contracten .

Overige taken :

 • Lezen en opstellen van werktekeningen / bestektekeningen voor materiële en personele behoeften;
 • Opstellen van het werkplan, planning, rapportages en technisch dossiers in samenwerking met de projectleider;
 • Klaar zetten van materieel en instrueren personeel;
 • Inkopen en afroepen van materialen;
 • Monitoren en begeleiden van de uitvoering;
 • Beheren en bewaken van het budget en de financiële voortgang;
 • Meedraaien in (kantoor-) consignatiedienst.
 • Onze opdrachtgever is een van werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling.

  Vanuit 26 vestigingen in Nederland werken momenteel 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

  Geinteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Stefan Wiersema via 06-28304426 of per mail : s.wiersema olympia.nl

  Functie-eisen

  Je bent een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren en technisch is onderlegd.

  Het is daarbij belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met je natuurlijke overwicht in staat bent om mensen te motiveren.

  Verder ben je in het bezit van :

 • MBO / HBO werk- en denkniveau; opleidingsrichting : Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar;
 • Ervaring als werkvoorbereider is een pre;
 • Kennis van MS Office;
 • Herken jij jezelf in de volgende kernwoorden?

  Ondernemend, oplossingsgericht, creatief, gestructureerd, zelfstandig, doortastend, stressbestendig, analytisch en besluitvaardig.

  Arbeidsvoorwaarden

  De organisatie op deze locatie is een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen.

  Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving.

  Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

  Bij gebleken geschiktheid zal je een contract tekenen bij de organisatie zelf

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier