Planner in Amsterdam Zuid-Oost
Securitas Nederland
Amsterdam, Noord-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Gaat van plannen, capaciteitsberekeningen, timemanagement en targetgerichtheid jouw hart sneller kloppen?! Dan zoeken wij jou als Planner in Amsterdam!

Wat ga je doen?

Als Planner zorg jij voor een sluitende korte en lange termijnspersoneelsplanning van de branch. Jij vult niet alleen de gaten in het rooster, maar jij speelt ook in op (langdurige) afwezigheid van de medewerkers, je probeert je resultaten constant te verbeteren en jij bent continu bezig met het maken van efficià nte keuzes.

Jouw resultaten zijn van groot belang voor de doelstellingen van de Area!

Waar ben je goed in?

Jij bent zowel sociaal als commercieel ingesteld; enerzijds onderhoud jij veel contact met verschillende collega's, anderzijds zorg jij voor financià le continuà teit door een sluitende planning.

Daarnaast ben jij analytisch ingesteld en grijp jij je kansen wanneer je verbeterpunten ziet. Efficià ntie is jouw ding!

Diploma MBO niveau 4

Minimaal 2 jaar ervaring met personeelsplanning

Timemanagement en targetgerichtheid zijn jou niet onbekend

Capaciteitsberekeningen zijn voor jou geen probleem

Stressbestendig, communicatief vaardig & een echte doorzetter

 • 32 tot 40 uur per week, standplaats Amsterdam
 • Beschikbaarheid

  Wij zoeken een Planner die flexibel en onregelmatig inzetbaar is en

 • het geen probleem vindt piketdiensten te draaien
 • bereid is te werken in diensten van 06 : 00 uur tot 14 : 00 uur en / of van 09 : 00 uur tot 17 : 30 uur
 • Het team

  Als Planner in Amsterdam kom je in een divers en sfeervol team. Samen met 11 andere Planners zul je goed en nauw samenwerken om de planning van de volledige Area Amsterdam rond te krijgen! Dit onder leiding van de Hoofd Planner, bij wie je altijd terecht kunt voor vragen of ideeà n voor meer efficià ntie!

  Vind je dit interessant?

  Securitas staat voor ambitie, doorgroeien in deze dynamische organisatie is zeker mogelijk. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en een telefoon van de zaak! Tot slot kun je deelnemen aan Securitas MovesYou, een lifestyleprogramma waarmee je onder andere kunt meedoen aan het jaarlijkse voetbaltoernooi met je eigen team!

  Heb jij de positieve energie die wij zoeken?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie?

  Neem dan contact op met Eefje Peelen door te bellen naar 06 23 06 43 18.

  Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier