Manager projectbeheersing middelgrote projecten
Dura-Vermeer
Utrecht
3 dagen geleden

Wat we doen Woningbouw Utiliteitsbouw Infrastructuur Onze projecten Over Dura Vermeer Nieuws & Insights Werken bij Opdrachtnemers Onze kantoren Contact Woningbouw Uitgelichte expertises Nieuwbouw Onderhoud en renovatie Transformatie Vastgoedontwikkeling Alle expertises Uitgelichte activiteiten Grondgebonden woningbouw Hoogbouw en appartementen Gebiedsontwikkeling Woningaanbod THUIS de Showroom Bewonerszaken Alle activiteiten Uitgelichte projecten Laan van Tinbergen Tuindorp Vreewijk Tudorpark Rijswijk Buiten Schiedamse Meesters Alle projecten Alles over Woningbouw Utiliteitsbouw Uitgelichte expertises Nieuwbouw Onderhoud en renovatie Vastgoedontwikkeling Alle expertises Uitgelichte activiteiten Commercieel vastgoed Zorgvastgoed Onderwijs Alle activiteiten Uitgelichte projecten Het Dura Vermeer Inspiration Centre Het nieuwe hoofdkantoor van KPN Het Europees Geneesmiddelen Agentschap DuPont Nutrition & Biosciences Global Foods Innovation Centre Alle projecten Alles over Utiliteitsbouw Infrastructuur Uitgelichte expertises Energie Haven & Industrie Milieu Mobiliteit Openbare inrichting Urban mining Water Alle expertises Uitgelichte activiteiten Assetmanagement mobiliteit Kunstwerken Ontwerp Spoor Vervangingen en renovaties Wegen Windparken Alle activiteiten Uitgelichte projecten A16 Rotterdam Realisatie van het Jan Linzelviaduct Theemswegtracé Herinrichting Croeselaan Singelparkbruggen Leiden Garenmarkt Leiden Alle projecten Alles over Infrastructuur Infra

Manager projectbeheersing middelgrote projecten

Procesmanagement / Projectbeheersing Heel Nederland Gevonden wat je zocht? Solliciteer Direct naar : Dit wordt jouw baan Welkom bij de familie Dit breng je mee Wij hebben oog voor jou Projectbeheersing is teamwork binnen succesvolle projecten / tenders en jij hebt de sleutel! Als Procesmanager implementeer en borg je de Projectbeheersing als integraal onderdeel binnen de projectteams.

Vanuit jouw natuurlijk leiderschap en verbindende kracht wordt Projectbeheersing een succes en worden de projectdoelstellingen waargemaakt.

Ga je de uitdaging aan bij Dura Vermeer?

Dit wordt jouw baan

Je houdt van techniek en van werken aan mooie, uitdagende infra projecten, maar je hart gaat sneller kloppen van een beheerste en efficiënte aanpak.

Je zet je analytische vermogen en je inspirerende communicatieve vaardigheden in om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk.

Als Procesmanager creëer je het fundament voor Projectbeheersing middels het opzetten van de juiste projectstructuren, processen / procedures en tools.

Samen met de Projectmanager / Tendermanager geeft je sturing aan de projectteams. Vanuit je kennis en ervaring kun je worden ingezet voor de training en begeleiding van de Procescoördinatoren in de regio's.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt te werken binnen de werkmaatschappij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten bij het organisatie onderdeel Middelgrote Projecten.

In deze categorie vallen de integrale complexe werken van 5 - 20 miljoen euro verspreid over heel Nederland. De standplaats is flexibel, rekeninghoudend met jouw woonplaats / reistijd, overleggen en kennisdelingen vinden voornamelijk plaats in Utrecht.

Dit wordt besproken en toegelicht in het eerste gesprek.

Als Procesmanager maak je onderdeel uit van de regio-overstijgende Procesorganisatie, van waaruit je actief de samenwerking met de Procescoördinatoren in de regio's zoekt.

Vanuit de Procesorganisatie werk je aan procesverbeteringen en optimalisatie van onze procedures en tools. Bekijk deze werkmaatschappij

Waar jij gaat werken

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in deze omgeving.

Project

De grootste sanering van Nederland

Bodemsanering Stormpolderdijk Project

Sanering terrein voormalige Olster Asfalt Fabriek

Bodemsanering Olasfa Project

Fietsers en wandelaars kunnen veilig de A4 oversteken

Realisatie van het Jan Linzelviaduct Project

Een veiligere, betere doorstroming en bereikbaarheid

Verdubbeling N34 Project

Gerealiseerd in 23 dagen

Buitendienststelling Naarden-Bussum en Weesp Project

Minder belemmering tussen goederentreinverkeer en scheepvaartverkeer

Theemswegtracé Project

Het grootste boeren- burgerwindcollectief van Europa

Windpark Zeewolde Project

Hier beschermen wij het gebied tegen hoogwater vanuit de Maas

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Project

Parkeren op z'n diepst in het centrum van Leiden

Parkeergarage Lammermarkt Project

Beheer en onderhoud van (vaar-)wegen, groen, gebouwen en terreinen in de kop van Noord-Holland

WaakSaam Project

De verbinding tussen Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid

De Noord / Zuidlijn Project

Zorgen voor droge voeten

Ruimte voor de Waal Project

Zonder verkeerslichten

Verbreden N279 Project

Produceert zijn eigen energievoorziening

De A6 Project

Droge voeten voor de komende 50 jaar

Dijkversterking Spui-Oost Project

Het Leidseplein heeft haar allure terug

Herinrichting Leidseplein Project

Het zusje van de eerste Coen

Uitbreiding Coentunneltracé Project

Een duurzame straat in de drukke binnenstad

Herinrichting Croeselaan Project

Hier lieten wij het spoor ondergronds verdwijnen

Spoorzone Delft Project

Hier glijdt het spoor over een 25kV bovenleiding

Spoor Zevenaar Meer van deze werkmaatschappij

Dit breng je mee

Een afgeronde technische HBO-of WO-opleiding. Daarnaast heb je affiniteit met de Infra-branche en ervaring op het gebied van procesmanagement.

We zoeken een echte teamspeler : je krijgt energie van het verbinden van verschillende type personen binnen een project of tender en weet een team te motiveren.

Bovendien ben je iemand die verbindt en handelt vanuit het gezamenlijk belang. Je weet mensen te bewegen en stemt jouw aanpak af op de mensen waar je mee werkt.

Je toont leiderschap en eigenaarschap, bent doortastend en zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Je denkt in kansen en oplossingen, bent gestructureerd en resultaatgericht en beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.

Wij hebben oog voor jou

Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Het proces

  Bij Dura Vermeer verdien je een goed salaris. Volgens onderzoek behoren we tot de betere betalers in de markt. Je salaris wordt elk jaar aangepast aan de uitkomst van ons eigen salaris-benchmarks onderzoek.

  De extra’s zijn ook concurrerend.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Na het zorgvuldig bekijken van je sollicitatie, neemt een van onze recruiters contact met je op voor een telefonisch gesprek.

  Na het telefonische gesprek, kan je worden uitgenodigd voor een gesprek op een van onze kantoorlocaties.

  Na het gesprek op kantoor hoor je binnen 2 weken of je voor een vervolg gesprek mag komen.

  Wanneer het vervolggesprek goed is gegaan en beide partijen enthousiast zijn, krijg je van ons een voorstel om bij ons te komen werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier