Gevelspecialist
Seconed
Breda, NL
3 dagen geleden

Gevel en Dak

We zien dat de verschuiving van de ontwerpverantwoordelijkheid richting de aannemer een steeds belangrijker item wordt en dat projecten niet meer uitgevoerd kunnen worden zonder een goede onderbouwde kwaliteitsborging.

Daarnaast worden de bouwopgaven steeds ingewikkelder en neemt de behoefte aan hoogbouw verder toe. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor het ontwerp en uitvoering van het pakket van gevel en dak.

Omdat wij vanuit onze ervaring zien dat de kennis van al de aspecten die in de gevel en dak samenkomen ontbreekt bij de partijen die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het afstemmen van het ontwerp en de kwaliteitsborging , kan Seconed daar een duidelijk toegevoegde waarde zijn.

Deze toegevoegde waarde willen wij op verschillende manieren zijn :

 • Vroeg in project betrokken zijn, zodat we mee kunnen denken met de eisen, mogelijke oplossingen voor de gevel. Dit kan door middel van toetsing van de plannen van de klant, maar ook in een meer meedenkende rol als onderdeel van het ontwerpteam.
 • Het aanbieden van volledige toetsing van de verschillende fases van het bouwproces, zodat iedereen een zeker gevoel heeft over de geleverde bouwkwaliteit.
 • Dit gebeurt door toetsing van documenten, maar ook door inspecties op de bouwplaats.

  Het is dan ook tijd om ons team uit te breiden en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die samen met ons het team en onze dienstverlening verder vorm wil geven.

  Bij deze dienstverlening kan worden gedacht aan :

 • Analyse van een ontwerp naar mogelijke risico’s;
 • Toetsing van het ontwerp gedurende alle fases van het bouwproces;
 • Uitvoeren van inspecties en het bijwonen van testen op de bouwplaats;
 • Onze opdrachtgevers ondersteunen bij het specificeren en uitvoeren van kwaliteitsborging;
 • Uitvoeren van controleberekeningen op constructieve of bouwfysische aspecten.
 • De mogelijkheden om je eigen plek binnen het team in te vullen zijn volop aanwezig. Heb je affiniteit met de technische uitdagingen die zich aandienen in het ontwerp en / of de uitvoering van de omhulling van een gebouw?

  Heb je al ervaring of wil je je in deze richting ontwikkelen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

  Profiel :

 • Je werkt graag in teamverband en bent communicatief vaardig;
 • Je kunt beoordelen en beslissen of een ontwerp voldoet aan de gestelde eisen in de normen en klantenspecificaties;
 • Je verzekert de correcte uitvoering en verslaglegging van de opdracht op administratief, financieel en (risico gestuurd) technisch vlak;
 • Afgerond HBO of WO opleiding in de Bouwkunde.
 • Wij bieden

  Wij bieden je een uitdagende baan in een stabiel, gezond en groeiend bedrijf met collega’s die beschikken over een berg aan ervaring.

  Met hen werk jij samen aan de meest interessante en spraakmakende projecten van topniveau. Wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel in- als extern.

  Salaris in onderlinge overeenstemming en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier