Opticien
Hans Anders
Hoog Catharijne, Utrecht
6 dagen geleden

Ben jij een gediplomeerd opticien en wil je werken in een goede sfeer met fijne collegas? Ben je daarbij gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en heb je een positieve instelling?

Kom dan ons team versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid.

Onze opticiens hebben plezier in hun werkOnze opticiens doen hun werk met veel enthousiasme. Geen wonder, want bij Hans Anders geven we onze medewerkers alle ruimte om klantgericht te kunnen werken.

En dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Hoe motiverend is het dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met het advies van onze opticien?

Die klantwaardering zorgt voor de extra motivatie en een goede sfeer in onze winkels. En dat merkt iedereen direct bij binnenkomst.

Wat ga je doen?Als opticien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Je verleent altijd optimale service bij het gehele verkoopproces van een bril, zonnebril, lenzen of bijbehorende producten.

Hierbij neem je anamnese af en verricht je refracties. Op basis hiervan adviseer je klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen.

Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.

Hiernaast ondersteun en begeleid je collegas die de externe mbo-opleiding tot opticien volgen.Wie ben jij?

Onze opticiens hebben plezier in hun werk

Ben je geïnteresseerdof heb je nog vragen?

Wat ga je doen? Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma opticien
 • Je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op gebied van optiek, audio, lenzen en eventueel management
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • Werken voor een sterk en vooruitstrevend merkOnze opticiens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn.

  Dat past perfect bij het merk Hans Anders. Onze merkmonturen zijn al tijden een enorm succes en als eerste keten introduceerden we het dunste kunststof glas ter wereld.

  We verkopen (multifocale) lenzen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment.

  We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit wat leidt tot diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf.

  Om onze kwaliteit te waarborgen toetsen we alle medewerkers periodiek op hun vakinhoudelijke vaardigheden.Wat we je verder bieden

  Werken voor een sterk en vooruitstrevend merk Wat we je verder bieden

 • Uitstekende vakgerichte en persoonlijke ontwikkel- en verdiepingsmogelijkheden, zoals opleidingen, trainingen en coaching
 • Een goed salaris
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen.
 • Ook investeert Hans Anders in de gezondheid van haar medewerkers met een fietsplan en zelfs een sport- en fitnessregeling!

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier