Monteur hekwerken buitendienst
Olympia
NULAND, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je houdt je in deze functie bezig met het plaatsen van (houten) hekwerken op locatie langs het spoor. Dit wordt gedaan om de veiligheid langs alle sporen te verhogen als er werkzaamheden plaatsvinden.

Het bedrijf zorgt voor goede, snelle en duurzame hekwerken, of deze nu 500 meter of 10 kilometer zijn. Voor deze functie is geen ervaring noodzakelijk : eventuele ervaring in montage, steigerbouw of in de bouw is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de kans om door te groeien naar een leiddinggevende functie als voorman. Als de werkzaamheden je bevallen en het bedrijf is ook enthousiast over je dan is de kans zeer aannemelijk dat je binnen enkele maanden in vaste dienst komt.

Het bedrijf is namelijk opzoek naar personen die voor een langere periode beschikbaar zijn.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en uitdagende baan, in een hecht en informeel team.

Een fulltime Functie, met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op vast dienst verband.

Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden

Goed contact onderhouden met je directe collega's en leidinggevende

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

Heb jij affiniteit met het vak, en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie, of ben jij leergierig, gemotiveerd en wil jij dit vak onder de knie krijgen op de werkvloer?

Dan is dit wellicht de kans, op een fulltime functie met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot leiddinggevende binnen het bedrijf.

Jij bent : Een echte aanpakker

Een echte aanpakker

Gemotiveerd om veel werk te kunnen verzetten

Fysiek in orde

Iemand die punctueel aan het werk gaat

Iemand die trots is op wat hij / zij gemaakt heeft

In het bezit van VCA-B of bereid om deze voor start van de werkzaamheden te behalen

Goed in Nederlands in woord en geschrift

Die houdt van gezelligheid onder het werk

Iemand die woont in de regio Nuland, Den Bosch of Oss

Fulltime beschikbaar en voor langere tijd

Over de werkgever

Je gaat werken in een organisatie die zich al jaren bezighoud met het plaatsen van hekwerken langs het spoor. Je gaat werken in een team van vijf hekwerk monteurs.

Het kan voorkomen dat er meerdere organisaties aan het werk zijn op dezelfde locatie. In dat geval ben je werkzaam in een team van ongeveer twintig monteurs.

De locatie verschilt wekelijks, de ene week kun je hekwerken aan het plaatsen zijn in Utrecht en de andere week kun je in Amsterdam aan het werk zijn.

Zo ben je niet alleen aan het werk maar zie je daarbij ook een groot deel van Nederland.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier