CV Monteur
Aditech
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Cv-ketels installeren, warmtepompen plaatsen en het onderhouden van goed werkende dunwandige verwarmingssystemen zijn onderdelen van jouw vak als cv monteur.

Doe je dat graag en wil je dat blijven doen? Dan is deze baan als cv monteur een mooie kans in de regio Rotterdam.

Als centrale verwarmingsmonteur vervang je bestaande ketels of plaats je cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming en / of warmtepompen in nieuwbouwwoningen en in de utiliteit.

Je plaatst het leidingwerk, regelt de lekdichte knelkoppeling of lassen. Je plaatst de bijbehorende drukvaten en regelaars en zorgt voor een perfecte dakaansluiting of -doorvoer.

Soms op hoogte en soms onder de vloer, dat is voor jou geen probleem. Een perfect werkend verwarmings- (en koeling)systeem is het resultaat van jouw vakmanschap.

Je werkt op locatie en bij klanten. Elke dag is weer anders.

Wij zijn Aditech, al ruim 27 jaar bezig om goede vakmensen op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier