Adviseur en specialist geotechniek
Arcadis
Amersfoort, NL
5 uur geleden

Wat ga je doen?

Als ervaren adviseur en specialist geotechniek krijg je veel ruimte om inhoudelijk aan de slag te gaan. Je geeft advies binnen onze waterveiligheidsprojecten en pakt inhoudelijke ontwikkelingen op die jouw persoonlijke interesse hebben.

Denk daarbij aan studies voor POV projecten, opzetten van een nieuw innovatief monitoringsproject of automatisering van een bepaald deel van ons werk.

Je werkt voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers, waarbij het werk voor de aannemerij sterk groeiende is.

Hieronder een aantal spraakmakende projecten die we met trots hebben afgerond of waar we nog aan werken :

 • Ontwerp en uitvoering ;
 • Ontwerp en uitvoering ;
 • Ontwerp en uitvoering van de uitbreiding ( OpenIJ’);
 • Ontwerp en uitvoering
 • Naast je rol in diverse projecten, ga je ook onze junior specialisten begeleiden bij de uitvoering van berekeningen en adviesprojecten.

  Dat doe je met plezier en daar haal je veel energie uit. Daarnaast krijgt je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een bepaald project of via opleidingen en coaching.

  Ook lever je uiteraard een bijdrage aan de acquisitie van projecten via jouw eigen netwerk en reguliere marktuitvragen.

  Over de adviesgroep Waterveiligheid

  Binnen de adviesgroep Waterveiligheid zijn circa 20 specialisten werkzaam op de vakgebieden geotechniek en waterbouw. Wij worden gevraagd voor wettelijke beoordelingen, alle onderdelen van een dijkversterkingstraject en het opzetten en vullen van beheersystemen.

  Hierbij zijn we actief in de hele range, van eenvoudige berekeningen tot second opinions en het schrijven van Handreikingen en Leidraden.

  Ontwikkeling van tools en deelname aan nationale fora horen daar ook bij.

  Het team heeft landelijke bekendheid door het hoge kennisniveau en is vaak een van de eersten om nieuwe technieken in de praktijk uit te proberen en vorm te geven.

  We onderscheiden ons door de kwaliteit van ons werk en flexibiliteit om in te spelen op de specifieke klantvraag.

  Hoe wil jij bijdragen aan de verdere groei van het team? Hoe versterkt het jouw ontwikkelingen? We komen graag met je in contact om de kansen verder te verkennen!

  Wat vragen wij?

  Voor deze vacature zoeken wij een collega met :

 • een afgeronde academische en / of hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek : geotechniek of waterbouwkunde; geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren;
 • minimaal 4 jaar voor medior functie / minimaal 8 jaar voor senior functie met relevante werkervaring en / of relevante kennis op het gebied van geotechniek / waterkeringen is een sterk pre;
 • kennis van of ervaring in toepassing van GIS systemen, databases, programmeren is eveneens een pre;
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal.
 • Als persoon ben je in staat om samenwerking in projectteams te bewerkstelligen en de junior specialisten in hun kracht te zetten en daarbij te coachen, te motiveren en te inspireren.

  Klantvragen weet je te vertalen in producten en diensten en vervolgens op efficiënte wijze te realiseren. Je analytische vermogens komen daarbij goed van pas.

  Je werkt gestructureerd en bent in staat om je advies overtuigend en helder te communiceren. Een innovatieve en ondernemende instelling waarbij je op vernieuwende (en inhoudelijke) wijze invulling geeft aan vraagstukken juichen we toe.

  Je vindt het leuk en uitdagend om projecten winstgevend af te ronden en een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs.

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  010onthemove : Eind 2019 verhuist ons kantoor in Rotterdam naar Rotterdam Central District (Delftse Poort). Arrèn van Tienhoven samen met enkele Arcadianen over de aanstaande verhuizing.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier