persoonlijk begeleider intensieve zorg honk 5
Severinus
Veldhoven, NL
12 uur geleden

Persoonlijk begeleider intensieve zorg, Honk 5

Wat ga je doen?

Op Honk 5 wonen 6 bewoners in de leeftijd van 35 tot 59 jaar. Zij hebben allen een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Als begeleiding zorg jij ervoor dat hun dag gestructureerd wordt. De bewoners op Honk 5 kunnen allemaal praten, het is daarom erg belangrijk dat de verbale communicatie individueel wordt afgestemd.

Verder is het belangrijk dat je geduld hebt, creatief om kunt gaan met lastige situaties en vooral met plezier komt werken!

Binnen Honk 3 wonen 7 bewoners in de leeftijd van 15 tot 64 jaar, zij hebben allen een ernstige verstandelijke beperking.

Je werkt in principe binnen Honk 5, maar in tijden van nood en opvang bij ziekte en vakanties kun je ingezet worden binnen Honk 3.

De combinatie van het woonhuis Honk 3 en 5 maakt dit huis bijzonder speciaal.

Wat we nodig hebben

De bewoners van Honk 5 hebben veel baat bij duidelijkheid en structuur. Het is erg belangrijk je in de bewoners te verdiepen en je begeleidingsstijl daar op af te stemmen.

Een vriendelijke, maar duidelijke benadering geeft de bewoner vertrouwen in zichzelf en de begeleider. Op het woonhuis maken we onder andere gebruik van picto’s, signaleringsplannen en mind maps.

Om steeds de balans te vinden tussen keuzes maken met en voor de bewoners is het belangrijk dat je flexibel bent. Je werkt vanuit een duidelijke visie en een goed zelfbeeld in je mogelijkheden en onmogelijkheden zodat je op het juiste moment ondersteuning vraagt aan collega’s om de zorg te delen.

Dit vraagt om een begeleider die kan samen werken vanuit een open werkhouding waarin je persoonlijke begeleidersrol goed tot zijn recht komt.

Durf jij ons kritische vragen te stellen om zo samen de kwaliteit van zorg voor de bewoners van Honk 5 te vergroten, schroom dan niet om eens een kijkje te komen nemen en deze uitdaging aan te gaan.

Ga jij voor het geluk van onze cliënten?

Ben jij diegene die onze bewoners een betrouwbare omgeving kan bieden. Heb jij een diploma verpleegkunde, maatschappelijke zorg (niveau 4), Sociale studies of pedagogiek en wil je jezelf verder ontwikkelen?

Ga dan met ons enthousiast de uitdaging aan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een huis en team waarin jij maar ook de bewoner zichzelf mag en kan zijn. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Diverse contracturen zijn bespreekbaar. De werktijden zijn tussen 7.30 uur en 22.30 uur.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Kom je werken bij Severinus dan hebben wij de intentie om na 1 tijdelijke overeenkomst een vast contract te bieden. Startdatum : in overleg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier