Verkoper binnendienst (full-time)
WerkTalent
Zwijndrecht, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever staat garant voor een afwisselendebaan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor eenmooie loopbaan binnen ons bedrijf.

De werklocatie is goedbereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem.

Functieomschrijving

Vanuit de vestiging in Zwijndrecht ben je vooralbezig met de verkoop van ons uitgebreide assortimentbouwmaterialen. Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact metklanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen(inkoop).

Verder verzorg je de administratieve afhandeling van deorders. Je legt in nauwe samenwerking met de buitendienstactief contact met potentiële klanten en onderhoudt nauwebanden met onze bestaande klanten.

Met wiewerk je samen?

Je werkt intensief samen metde verkoper s en de afdeling Logistiek. Met je directe collega s opde afdeling Binnendienst verdeel je de offerte-aanvragen en orders.

Zij kunnen je altijd verder wegwijs maken in deze dynamischewerkomgeving.

Functie-eisen

Jehebt ervaring als verkoper bouwmaterialen of hebt gewerkt op eenafdeling Verkoop Binnendienst. Je vindt het leuk om binnen eengedreven en professioneel verkoopteam te werken.

Je bentnauwkeurig, actief en hebt een klantvriendelijke instelling. Geziende soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardighedennoodzakelijk. Daarnaast vragen wij :

Minimaaleen mbo- werk- en -denkniveau

Een uitstekendverkooptalent

Teamplayer

Bereidheid om jeverder te bekwamen in de bouwmaterialen

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan met veel contact metklanten

Professionele en gedreven collega’s

Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Tijdelijkdienstverband met uitzicht op vast

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier