Client Lead/Accountmanager Brand Partnerships
Talpa Network
Hilversum
2 dagen geleden

De speeltuin’ aan mediamerken die Talpa Network ter beschikking heeft (met onder andere SBS, Net5, 538, Linda., Radio10, Sky en STUKtv) ligt aan je voeten!

Is marketing jouw passie? Bezit jij over een flinke dosis enthousiasme, creativiteit, commercieel inzicht en houd je van uitdagingen?

Ben je daarnaast een echte relatiebouwer en beschik je over een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zoeken ter versterking van het Brand Partnerships team een Client Lead Brand Partnerships om mee te bouwen aan het meest succesvolle medianetwerk van Nederland door partnerships te sluiten in en rondom de content die het netwerk rijk is.

Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Full-time · Amsterdam

In deze veelzijdige functie help jij adverteerders op een persoonlijke en professionele manier met het behalen van hun marketing- / communicatiedoelstellingen.

Je voornaamste focus ligt op het bouwen en onderhouden van je relaties en op het naar een hoger niveau te brengen van onze samenwerkingen.

Je weet exact op welke manier en via welke kanalen je de gewenste doelstellingen kunt realiseren. Je bent niet bang om out of the box te denken en weet wat er in de markt speelt.

How about you?

We zijn op zoek naar een gedreven salestijger om ons team te versterken. Je haalt energie uit het opbouwen van relaties en je bent het aanspreekpunt voor adverteerders en (media)bureaus inzake Brand Partnerships, waarbij je marketing- / communicatiedoelstellingen van adverteerders vertaalt naar passende oplossingen binnen Talpa Network.

Je bent zeer resultaatgericht en je hebt een winnaarsmentaliteit. Ook samenwerken met bijvoorbeeld de project managers gaat je makkelijk af.

Je kunt daarnaast gebruik maken van het Bureau van Talpa Network om nog betere concepten te leveren, gebaseerd op de insights die je bij Marketing Intelligence kunt opvragen..

Sluit deze vacature perfect bij jou aan? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop!

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.

m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau.

Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier