Verzorgende IG
Sensire
Laren
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw wijk hun naasten. Je ondersteunt de klanten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging.

Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant en stimuleert de klant om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen.

Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen.

Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voel je feilloos aan waar je op dat moment prioriteit ligt.

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Er zijn volop mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand, ook als verzorgende IG.

Een mooie kans om naast je dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn met de zorg van de toekomst.

Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant.

Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment nodig heeft en van jouw verwacht.

Je kunt goed zelfstandig werken, snel handelen en schakelen. Je weet altijd je hoofd koel te houden, ook bij onverwachte situaties.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken :

 • een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP
 • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1902,- / €2762,-) exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van minimaal 16 tot maximaal 32 uur.

  Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

  Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier