Monteur Installatie Techniek
TechniciNu
Ommen, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

TechniciNu is gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide technici zowel op MBO- als HBO niveau. Voor 1 van onze relaties zijn we met spoed op zoek naar een Monteur installatietechniek.

Wij brengen kandidaten en opdrachtgevers in de techniek bij elkaar. Zoek je een vaste of tijdelijke baan in de techniek?

Of je nu aanstormend talent of ervaren technicus bent bij ons ben je op het juiste adres. Wij werken alleen maar samen met gerenommeerde bedrijven waar leuke collega’s en uitdagende techniek een voorwaarde zijn.

Hierbij hoort uiteraard een uitstekend salaris, een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor kennisverbreding en loopbaanontwikkeling.

Bedrijfscultuur

Passie, Professionaliteit en Flexibel.

Functie omschrijving

Als monteur instalatietechniek heb je een belangrijke functie. Dankzij jouw inzet kan de productie blijven draaien. Samen met jouw team van monteurs plaats jij werktuigbouwkundige installaties in de industrie en zorg je voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties.

Voor lange en korte projecten. Daarbij let je goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 3 richting installatietechniek of werktuigbouwkunde.

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige installaties binnen de voedings industrie.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling.
 • Je daarnaast enthousiast, flexibel en leergierig?
 • Wat bieden wij

  Voor de functie van monteur installatietechniek bieden wij samen met onze opdrachtgever een veelzijdige technische functie.

  Daarbij hoort uiteraard een passend salaris.

  Heb je

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier