Verpleegkundige met affiniteit chronische longzorg Iriz Thuiszorg
Actief Zorg
Goes
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Ben jij zelfstandig en creatief? Houd jij van afwisseling in je werk? Misschien is werken in de thuiszorg dan wel iets voor jou! Extramurale zorg is een uitdagende vorm van zorg verlenen.

Het is persoonlijk en elk bezoek aan de klant is anders; dat maakt het werk echt divers!

Iriz Thuiszorg is een organisatie met oog voor de mens, kleine gespecialiseerde zorgteams en een persoonlijke benadering.

Wij zoeken voor ons nieuw op te zetten dementie team in Goes een Verpleegkundige.

Jij biedt hulp in de huiselijke omgeving van de klant. Omdat er geen tussenkomst is van een pieper of collega’s, kom je letterlijk dicht bij.

Dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Indien nodig kun je altijd rekenen op de hulp van de collega’s uit je team.

Jullie doel? Er samen voor zorgen dat jullie klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen!

Werken als verpleegkundige in de wijk

Als Verpleegkundige heb je een belangrijke taak bij de verzorging van klanten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden.

Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen.

Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

 • We komen graag in contact als jij : Het een uitdaging vindt om deel uit te maken van een zelf organiserend longzorgteam;
 • flexibel inzetbaar bent, zelfstandig bent en werkt vanuit je hart; kennis hebt van longmedicatie of je hier graag in wilt verdiepen, het diploma Longverpleegkunde is niet vereist, wel een pre;
 • jezelf steeds weer blijft uitdagen door op te hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied; in het bezit bent van een rijbewijs B.

  Meer weten over werken in Verpleging en Verzorging

  De arbeidsvoorwaarden

  Dit willen we jou bieden

  Als je voor Actief Zorg gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen.

  We hebben je ook veel te bieden. Naast een goed salaris zijn er tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zie je welke arbeidsvoorwaarden bij deze functie horen.

  Een eindejaarsuitkering van 8,33%

  Een telefoon van Actief Zorg

  Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid

  Je bepaalt in overleg je eigen werktijden

  Scholingsmogelijkheden en e-learning modules

  Snel een vast contract

  Veel vrijheid in je werk

  Jouw talenten

  Deze functie past bij jou wanneer

  Het gezegde luidt : Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is.

  Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

  Zelfstandig

  Communicatief vaardig

  Je kunt je identificeren met onze GELUK visie

  Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4

  Je bent bevoegd voor zorgtechnische handelingen

  Je beschikt over een auto

  Jouw huidige kennis

  Dit vragen we van jou

  Elke baan is uniek. En elke functie vraagt om andere kennis om hem goed uit te kunnen oefenen. Benieuwd of jouw huidige kennis past bij deze functie bij Actief Zorg?

  Hiernaast zie je wat wij van je vragen. Als je over deze kennis bezit, ben je in onze ogen geknipt voor deze baan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier