Commercieel medewerker binnendienst
Page Personnel
Rotterdam, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Zoek jij een nieuwe uitdaging waar je veel kuntleren in een internationale organisatie? Als Sales Support Duitsben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van deaccountmanagers, customer service en de bijbehorende administratievoor de Duitse markt.

Bedrijfsomschrijving De opdrachtgever zit inRotterdam en is een van de markt leiders van de FMCG industrie. Hunkantoor zit in Rotterdam waar ze met een heel team op de Europesemarkt inspelen.

Momenteel ligt de focus op de Duitse markt waar jesamen met twee andere collega's vooral het klantcontact,administratie en communicatie op gaat pakken.

OmschrijvingOnderhouden klantcontact Opstellen van lijst met sales leadsOndersteunen van de accountmanagers Beheren klant accountsAfhandelen van administratieve taken Profiel van kandidaat HBOwerk- en denkniveau Minimaal 3 jaar werkervaring Goede beheersingvan de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschriftVerantwoordelijkheid gevoel Zelfstandig sterk en een teamplayerAanbod Onze opdrachtgever biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden enveel ruimte voor eigen inbreng.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier