Veiligheidskundige Projecten
-1
Zuid-Holland, Rotterdam
4 dagen geleden

Safety Supervisor (projectbasis) STAR is per direct op zoek naar Safety Supervisors die ingezet kunnen worden op onze uiteenlopende projecten.

Onze opdrachtgevers zijn veelal actief binnen de petrochemische / zware industrie. Derhalve komt STAR graag in contact met Safety Supervisors om op projectbasis aan de slag te gaan.

 • Dit vragen wijJe bent in het bezit van een MVK-diploma en hebt ook een geldig certificaat VOL-VCA;Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Safety Supervisor;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;Je hebt een achtergrond en / of affiniteit met de petrochemische / zware industrieJe beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

  Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en reistijden.Dit bieden wijWij bieden je een functie waarin je zelfstandig of in teamverband een project op het gebied van HSE begeleidt.

  Wij bieden je een overeenkomst voor de duur van het project;Marktconforme arbeidsvoorwaarden GeïnteresseerdAls jij gemotiveerd bent je in deze rol in te zetten voor arbeidsveiligheid, dan nodigen we je uit om met ons daarover in gesprek te gaan.

  Stuur je motivatie en CV via het sollicitatieformulier op onze website naar ons toe. Ben jij werkzaam als ZZP’er? Aarzel dan niet om met ons in contact te komen over de uitdagende projecten waar STAR professionals aan weet te koppelen. 34827

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier