Beheerder Salarisapplicaties
Ministerie van Defensie
Maasland, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Ben jij in staat om binnen het vakgebied IT adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten?

Wij zoeken een technisch specialist die zorgdraagt voor de basis productontwikkeling van IT-componenten en de uitvoering van het technisch (applicatie)beheer.

Je krijgt te maken met het technisch beheer van applicaties, bijbehorende databases en middleware producten.

Als beheerder salarisapplicaties ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van de batch Cobol-programma’s.

Je bent verder verantwoordelijk voor de controle op de goede en ongestoorde verwerking van de batchprogramma’s. Ook voer je de controle op het tijdig beschikbaar stellen van de online omgeving.

Daarnaast ga je incidenten oplossen die zich op de systemen voordoen. Daarbij werk je periodiek mee in de consignatiedienst en begin je soms vroeg aan je werkdag.

We werken zowel met oude als nieuwe IT middelen, wat de functie een bijzondere touch geeft. Al met al heb je samen met je team een behoorlijke impact op de salarisverwerking van een grote organisatie.

Wat vragen we?

Je wordt gedreven door het vertalen van uitdagingen in successen, neemt berekende risico’s om doelen te bereiken en weet instinctief welke mensen je nodig hebt om dit te bereiken en hoe hen daartoe te activeren.

Je bent nieuwsgierig naar het gebruik van zowel oude als nieuwe IT middelen. Je gereedschapskist bevat het volgende :

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau in een kennisgebied gerelateerd aan informatica of computertechniek;Je hebt kennis van opensource software;
 • Je hebt kennis van Control-M scheduler;Je hebt kennis van Job Control Language (IBM);Je hebt kennis van Linux command line-tools;
 • Je hebt kennis van MicroFocus Enterprise Server;Je hebt kennis van operating system Windows, Linux en Unix.

  Competenties :
 • Analyseren;
 • Nauwkeurig;
 • Plannen en organiseren;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salarisniveau schaal 9

  Minimum salaris : €2.900 bruto per maand

  Maximum salaris : €4.000 bruto per maand

  Contractduur Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

  Aantal uren per week 38

  Plaats Maasland, Zuid-Holland

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

  Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering.

  Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.

  Hoe leuk het werken bij Defensie ook is, wij vinden het ook belangrijk dat je dit met jouw privéleven kunt combineren. Diverse verlofregelingen (bijvoorbeeld 75% betaald ouderschapsverlof) en flexibele werktijden dragen bij aan een goede balans.

  En als dat niet genoeg is, dan is het ook nog mogelijk je werktijd (tijdelijk) enkele uren per week te verkorten en extra verlofuren en / of ADV-uren op te bouwen.

  De organisatie Ministerie van Defensie

  Over Defensie

  Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland.

  Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.

  Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO).

  Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

  Voor Defensie is het helder : gelijke kansen voor iedereen en een open organisatie waar mensen zich prettig en veilig voelen.

  We zijn ervan overtuigd dat we met een inclusieve organisatie onze taak, Beschermen wat ons dierbaar is, het beste kunnen uitvoeren en voorbereid zijn op ontwikkelingen in maatschappij en de wereld.

  Als het gaat om de afkomst, geloofsovertuiging, sekse of gender van onze militairen en burgermedewerkers willen we zoveel mogelijk een afspiegeling zijn van ons veelzijdige land.

  Defensie Materieel Organisatie

  De DMO ondersteunt de verschillende krijgsmachtonderdelen bij de aan- en verkoop van materiaal, instandhouding, logistiek en IT-dienstverlening.

  Denk daarbij aan aanschaf en instandhouding van onderzeeboten, vliegtuigen en landvoertuigen, maar ook het aanleveren van brandstof, munitie en kleding.

  Wil je meer weten over DMO? Bekijk de video van DMO hier : https : / / www.defensie.nl / organisatie / dmo.

  De afdeling Defensie Materieel Organisatie JIVC / GIT&INFRA / ITT

  Waar ga je werken?

  Het team waar je komt te werken is verantwoordelijk voor de continuïteit, beveiliging en innovatie van de IT infrastructuur waar de salarisapplicaties op gehost worden.

  Je werkt daarbij nauw samen met functioneel beheer, informatiemanagement en de bedrijfsvoering in een virtuele ketenorganisatie.

  Het team bestaat uit zes medewerkers en staat altijd klaar om elkaar te helpen waar nodig. We zijn immers samen verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening naar onze klant.

  Bijzonderheden

 • De selectiegesprekken zullen vooralsnog plaatsvinden op vrijdag 11 februari 2022; het zou kunnen dat de externe gesprekken op een later tijdstip gepland worden aangezien de interne selectieronde eerst gehouden gaat worden.
 • Deze vacature is zowel in- als extern opengesteld. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.
 • Een veiligheidsonderzoek en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je afkomstig zijn uit een land uit de Europese Economische Ruimte. Mocht dit niet het geval zijn dan beschik je over een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA).
 • Door jouw sollicitatie vergroot jij de diversiteit in het team; wij kijken hiervoor naar je persoonlijkheid, ervaring en vaardigheden, maar ook naar andere kenmerken als leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking.

  Voel je dus altijd vrij om te solliciteren!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier