Back-end (Web)Developer - Amsterdam - Medior/Senior
CareerValue B.V.
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Er wordt hier gezocht naar een ervaren backend specialist die graag zijn tanden zet in het optimaliseren van webapplicaties.

Er worden nog steeds nieuwe features bedacht, hier mag jij aan gaan meewerken, en die worden dan in het kleine team ontwikkeld.

Je gaat werken met de nieuwste technieken en gaat werken aan een eigen product· Voordeel bij dit soort organisaties is dat de ontwikkelboog lang is en dat er veel aandacht is voor kwaliteit.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

Functie-eisen :

 • Je beschikt als PHP ontwikkelaar over HBO werk en denk niveau;
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met PHP en kunt Object georiënteerd (OOP ) werken;
 • Je hebt ervaring met de gebruikelijke frontend technieken;
 • Je hebt ervaring met een van de frameworks : Symfony , Zend of Laravel ;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt als PHP developer interesse in nieuwe en bestaande technologie.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze jonge, frisse en zeer succesvolle organisatie is een specialist op het gebied van Online Solutions. Ze bieden totaalpakketten aan en maatwerk voor bedrijven die behoefte hebben aan strakke webapplicaties of mooie websites.

  Er werken hier ambitieuze mensen die niet stil zitten. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan het succes van de organisatie en dat wordt ook gestimuleerd.

  Bijvoorbeeld door leuke incentives te verzinnen voor een mooi teamresultaat.Kortom : een zeer stimulerende omgeving die je naar grote hoogtes brengt!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier