Logistiek Medewerker
Aviko BV
Zutphen
4 dagen geleden
 • Zutphen
 • € 15,33 per uur
 • 32 - 40 uur, 4 - 5 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO
 • Aviko BV
 • Patat in de frituur of patat in de airfryer? Voor de producten voor Aviko maakt het in ieder geval niet uit! Super zeg! Omring jezelf in de aardappel hemel en verdien €11,16 per uur exclusief toeslagen van onder andere 29,5%.

  Solliciteer nu op de leuke baan bij Aviko in Steenderen!

  wat bieden wij jou

  Een top beginsalaris van maximaal €11,16 per uur

  Veel doorgroeimogelijkheden

  Toeslagen van 29,5%

  Reiskostenvergoeding? 0,19 per kilometer

  Elke week salaris, Pay CHECK!

  wie ben jij

  Als productiemedewerker houd je van patat of friet, wat jou het beste smaakt! Verder is het belangrijk dat je met deze baan :

 • Minimaal 18 jaar jong bent ivm de nachtdiensten
 • Per direct beschikbaar bent
 • Je spreekt de Nederlandse taal
 • wat ga je doen

  Zonder de aardappelen van Aviko geen lekkere patat. Als productiemedewerker ga je ervoor zorgen dat wij dat patatje wel kunnen bestellen.

  Samen met je collega’s vorm je een sterk team en sta je op verschillende afdelingen. Als productiemedewerker houd je je bezig met het sorteren van aardappelen of sta je achter de dozen machine.

  Met het sorteren van de aardappelen zorg je ervoor dat alle rotzooi wordt gescheiden van de gele parels. Glas en afval tussen de rösti zit niemand op te wachten.

  Stilzitten zit er ook niet bij, je moet ook in en uit containers klimmen om de laatste aardappelen er uit te halen. Achter de dozen machine ben je bezig met het aanvullen van de machines.

  Je werkt meestal in losse diensten, daar horen deze tijden bij : 07 : 00 - 15 : 00, 15 : 00 - 23 : 00 of 23 : 00 - 07 : 00.

  Doe je het goed en past een fulltime baan in jou agenda? Dan werk je in 5 ploegen, je werkt twee dagen van 7.00-15.00, twee dagen van 15.

  00-23.00, twee dagen van 23.00-7.00 en vier dagen vrij.

  waar ga je werken

  Aviko, je hebt het hierboven al gelezen. Een leuke werkgever en een grote speler in de aardappelmarkt. Ze produceren verschillende producten die jij onder deze baan hoogstwaarschijnlijk al een keer op je bord hebt zien liggen.

  Je moet denken aan patat / friet, rösti, aardappelschijfjes en verse aardappelschotels. Met de leukste teamleiders maak je een feestje van elke werkdag.

  Samen met gezellige collega’s zorg je voor het hele aardappelproces en de goede sfeer op de werkvloer.

  8+ Baanraders!

  Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken.

  Een echte aanrader dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier