Employer Branding Specialist
Stedin
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Stedin zit midden in de energietransitie. Dat brengt veel werk met zich mee. En daar zijn de juiste mensen voor nodig, die we natuurlijk wel moeten bereiken.

Een flinke uitdaging op een krappe arbeidsmarkt. Ja, er is echt Genoeg te Doen bij Stedin. En dus een mooie taak voor een Employer Brand Specialist.

Jij versterkt ons werkgeversmerk. Bouwt het uit. Maakt ons aantrekkelijker voor de beste talenten en sluit de recruitmentstrategie en arbeidsmarktcommunicatie daarop aan.

 • In alles wat je doet, draag je onze cultuur en EVP uit. Van onze grote employer brand campagnes tot webinairs voor leerling monteurs;
 • jij zet ze op. Je baan is ontzettend veelzijdig. En jij dus ook. Je werkt aan candidate journeys, schrijft wervingsplannen voor afdelingen en regelt jobmarketing via onze partners.

  Samenwerken doe je met de hele organisatie; de trots die onze collega’s hebben, verspreid jij. Niet alleen naar buiten, maar ook binnen Stedin zelf.

  En weet jij hoe we deze vacatureteksten leuker maken? Dan maak je daar werk van.

  Worden we blij van

  Je denkt in merken. Wil bouwen aan een werkgeversmerk dat er echt toe doet. Met jouw energie en creativiteit neem je collega’s mee, enthousiasmeer en activeer je ze.

  Je bent analytisch sterk, onderzoekt de effecten van jouw campagnes en past ze aan op basis van data. Gebaande paden? Blijf jij niet persé op.

  Juist zo voeg jij echt waarde toe. En daar word je blij van. Je werkt graag samen en collega’s ook met jou. Moeten er beslissingen genomen worden? Dan hak jij de knoop door.

  Wat jou verder onze Employer Brand Specialist maakt?

  Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en hbo werk- en denkniveau in de richting van marketing, commercie, HRM of bedrijfskunde.

  Je hebt al eerder een mooi werkgeversmerk opgebouwd.

  Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met recruitment (marketing) en employer branding.

  Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

  Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

  Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

  Of je koopt extra verlofdagen.

  Flexibele werktijden

  Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

  Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

  Vervoer

  We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

  Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

  Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

  Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

  Daar hoor je bij

  Vanaf dag één maak je deel uit van het HR Experience Center, een nieuwe afdeling binnen HR. Nog volop in ontwikkeling dus, met alle kansen die daarbij horen.

  Je werkt veel samen met Recruitment, Communicatie, HR Data en de Experience Consultants. Een omgeving waarin iedereen vooruit wil.

  Dat brengt uitdagingen mee, die we samen aangaan. Want dankzij ons werk, is Stedin nog beter klaar voor de toekomst.

 • We werken volgens ons Stedin Work concept. Je werkt als het weer kan en mag ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Rotterdam;
 • de plek waar jij je collega’s ontmoet. Het kan zijn dat je ook op de regiokantoren werkt, in Utrecht, Delft en Heinenoord.

  De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

  Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben

  Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

  Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €5.500,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

  Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen (max. 35,5 dagen), kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.

  Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

  Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

  Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

  Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

  Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding.

  Ook nog eens duurzamer!

  Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier