Bijbaan: Callcenter medewerker bij Places.nl
Places.nl
Nijmegen, Gelderland
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Als oproepkracht kun je flexibel je beschikbaarheid opgeven en word je wekelijks ingezet op het informatienummer. Daarbij is het aan jou om inkomende belletjes te behandelen en de bellers te voorzien van de juiste opgevraagde gegevens.

Indien gewenst verbind je hierbij de bellers door naar bedrijven of particulieren. Hiernaast neem je ook de telefoon op namens diverse bedrijven, waarbij jij het visitekaartje van die onderneming bent.

Naast het bellen zijn er ook andere diverse, uiteenlopende taken die uitgevoerd worden voor de producten van Places.nl zoals het schrijven voor verschillende bedrijven.

Je bouwt op deze manier graag mee aan onze mooie organisatie en producten!

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris
 • De ideale bijbaan in een prettige werkomgeving
 • Gezellig, jong en ambitieus team aan je zijde
 • Flexibele werktijden*
 • Ervaring opdoen op zowel communicatief- als schrijfniveau
 • Omdat wij als bedrijf een unieke 24 / 7 service bieden, zijn je werktijden erg flexibel en kun je je beschikbaarheid opgeven op de momenten die jou goed uitkomen.
 • Ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. Zo kun je 's ochtends, 's middags én 's avonds werken, afhankelijk van de door jou opgegeven beschikbaarheid.

  We vragen een minimale beschikbaarheid van 8 uur per week. Ook wordt er van je verwacht dat je eens in de twee weken een nachtshift van 3,5 uur draait. Natuurlijk in overleg!

  Kortom :

  Ben jij commercieel en resultaatgericht ingesteld? Heb je een vlotte babbel, ben je graag in contact met mensen en is klantvriendelijkheid erg belangrijk voor je?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ons flexteam bestaat uit een leuke, jonge, grote club met oproepkrachten. Nieuwe collega's zijn hier altijd welkom, dus mocht je interesse hebben laat het dan vooral weten en stuur je CV en korte motivatie op! Dan kijken we samen of er een match is en wanneer je hier zal kunnen starten.

  Contractduur : 7 maanden met grote kans op verlenging.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier