Werkvoorbereider wegen, binnenstedelijk
bouwhuysch
Eindhoven, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Als werkvoorbereider wegen ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van civiele projecten.

De projecten zijn voornamelijk binnenstedelijke werken. Dit betekent veel RAW werken en soms een D&C werk waarbij je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt.

Communicatie met de klant en bewoner zijn belangrijke aspecten. In overleg met de projectbegeleider bepaal je de inzet van het materieel, materiaal en collega's in de uitvoering.

 • Functie eisen : - MTS / HTS Civiele Techniek; - Een stevige persoonlijkheid; - Je bent accuraat; - Kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Pre : ervaring met binnenstedelijke projecten.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk;
 • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering;
 • Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een regionale infra aannemer.
 • Met persoonlijke betrokkenheid en trots werken zij aan veelzijdige infra oplossingen; van efficiënte ontwerpen tot en met realisatie en onderhoud.

  Ze staan bekend om de wegenbouw en dit blijft hun kracht. De werknemers van onze opdrachtgever wonen zelf in het werkgebied, ze kennen de aandachtspunten, belangen en de klant! De werksfeer kan getypeerd worden als professioneel, informeel met een winnaarsmentaliteit.

  Kwaliteit en het nastreven van de gemaakte afspraken zijn belangrijke speerpunten voor onze opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier