IT consultant, Hilversum
Xillio B.V.
Hilversum, NL
2 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Xillio Technisch Consultant Hilversum

Kom je net kijken of heb je al jaren consultancy achter de kiezen? Xillio is op zoek naar junior, medior en senior collega’s.

Ons team bestaat uit slimme, creatieve, volhardende consultants en we werken voor mooie brands en grote organisaties zowel binnen als buiten Nederland.

Als consultant werk je met onze in-house ontwikkelde software. Jij analyseert, ontwerpt, test en bouwt contentmigratie oplossingen voor onze klanten.

Daarnaast ontwikkel je binnen het consultancy team en nauw samen met het development team innovatieve prototypes, die je direct bij klanten test.

Naast dat we onze klanten helpen en innovatieve oplossingen ontwikkelen, wordt er volop geschaakt, gekart, bootcampen we op dinsdag en blijven we op vrijdag hangen voor de borrel.

Hoe ziet een typische dag eruit?

 • De dag wordt afgetrapt met de consultants huddle. Je vertelt wat je gisteren hebt gedaan, waar je tegenaan loopt en helpt een collega uit de brand.
 • Aansluitend ga je aan de slag met de contentextractie van een grote verzekeraar die gisteren hebt gestart, je configureert klantspecifieke dashboards en ontdekt het ene na het andere interessante inzicht voor de workshop van volgende week.
 • Na de gezamenlijke lunch in onze villa zet je voor een grote gemeente de opgestelde migratieregels om in scripts en start je de eerste migratietest.
 • s Middags spar je met een collega over hoe je de door jouw opgestelde dashboards herbruikbaar kan maken voor andere verzekeraars.
 • Aan het eind van de dag bekijk je vol trots de logs van de succesvolle migratietest en ga je roemloos ten onder met tafeltennis.
 • Functie-eisen :

  Jouw achtergrond en verdere competenties

 • Bijna) afgeronde bèta- of technische opleiding afgerond op hbo of wo-niveau;
 • Ervaring met en een passie voor programmeren en / of scripten;
 • Je bijt je graag vast in complexe vraagstukken;
 • Je beheerst de Nederlands e en Engels e taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Opgericht in 2004 en de #1 in content migratie en content integratie; dat zijn wij. Xillio is een jong en dynamisch bedrijf dat momenteel naam maakt in de content services markt.

  We helpen met het consolideren van content management systemen en content uit verschillende applicaties te integreren om zo transparante toegang te bieden.

  Voor wie we dat doen? Voor klanten over de hele wereld : van overheden en nutsbedrijven tot de financiële sector.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier