Bouwkundig Constructeur
HENK detachering
Veghel, NL
2 dagen geleden

Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van de constructie berekeningen en de controle van de constructieve aspecten van de systeemvloeren, conform de geldende voorschriften.

Voor onze opdrachtgever in de regio Veghel - Schijndel, een familie bedrijf wat al jaren lang actief is als producent van prefab betonvloeren komen wij graag in contact met een :

Bouwkundig Constructeur (M / V)

Functieomschrijving :

De constructeur is verantwoordelijk voor het maken van de constructie berekeningen en de controle van de constructieve aspecten van de systeemvloeren conform de geldende voorschriften.

Daarnaast ben je als constructeur verantwoordelijk voor de afstemming van de constructieve aspecten van het tekenwerk. Je geeft zowel intern als extern adviezen over de constructieve aspecten.

Wij zoeken :

 • Kandidaten met een HBO opleiding bouw hebben afgerond of na een afgeronde bouwkundige MBO opleiding door relevante werkervaring (min.
 • 5 jaar) op HBO werk- en denkniveau functioneren.

  Kandidaten die de afgelopen jaren (min. 3 jaar) relevante werkervaring hebben opgedaan in statische constructie berekeningen.

 • Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan met een eindige elementen programma;
 • Kandidaten die de klantgericht en oplossingsgericht werken en daar waar nodig contact zoeken met de hoofdconstructeur van onze opdrachtgever om zo tot een passende constructieve oplossing te komen;
 • Kandidaten die de mee denken met de afdeling verkoop om te komen tot een scherpe aanbieding richting onze klanten;
 • Kandidaten die de flexibel zijn ingesteld en communicatief sterk zijn.

  Onze opdrachtgever biedt :

 • Een leuke baan binnen een familiebedrijf. Je werkt samen in een team van constructeurs en tekenaars. Verder heb je nauw contact met de klant, afdeling verkoop, kwaliteitsdienst en de productie afdeling;
 • Je krijgt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en werkt in een open en informele bedrijfscultuur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier