Hardware Engineer
BKRS Crane Systems b.v.
Veghel, Nederland
13 uur geleden
source : Jobsonline
 • Wat ga je doen?Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen / tekenen van elektrische installaties voor uiteenlopende kraantypes in overleg met je directe collega's van WTB Engineering;
 • daarbij verzamel je zo nodig relevante informatie hoe de besturingsinstallatie ingericht moet worden. Je bent bezig met het calculeren van elektrische installaties voor besturingssystemen voor kranen, en het begeleiden en controleren tijdens tijdens productie in de werkplaats en technisch aanspreekpunt zijn ook voor klanten en leveranciers.

  Bij het voor / afmonteren in de werkplaats en installeren van de besturingssystemen ben jij de begeleiding naar de buitendienst.

  Je zult zorgdragen voor en documenteren van toegankelijke specificaties en technische productinformatie voor collega's en klanten tot en met certificatie.

  Kortom, je bent actief bij het gehele ontwikkelproces met alle dynamiek die daarbij hoort. Jij neemt initiatief. Je verdiept je in bestaande en nieuwe ontwikkelingen.

  Je creeert toegevoegde waarde voor collega's en leveranciers. Je werkt intensief samen met verschillende collega's. Je houdt je kennis up to date en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied.

  Wie zoeken wij?- Iemand die past in dit professionele profiel en zich inzet om de daarbij behorende technische (en organisatorische) processen bij BKRS mede te versterken.

 • Je beschikt over een afgronde technische opleiding HTS Elektrotechniek.- Kennis van industriele hardware en installaties, van Eplan, AutoCad, HiCad.
 • Kennis van NEN 1010, NEN-EN 60204-1 en NEN-EN 61439.- Een aantal jaren ervaring als elektrotechnisch ontwerper / tekenaarWat bieden wij?
 • Beloning minimaal conform CAO en verder afhankeklijk van kennis en kunde.- De uitdaging om werkzaam te zijn in een uniek en specialistsch bedrijf.
 • Een organisatie die investeert in ontwikkeling van medewerkers die werken aan de ontwikkeling van BKRS en haar medewerkers, aan de duurzame relatie met onze klanten en de verdere ontwikkeling van onze klantspecifieke kranen.
 • Solliciteren?Voor verdere info zie onze website, of bel naar 0413-474798 en vraag naar de directie.Sluitingstermijn 30 november 2020.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier