Mechanical Pentaneer
Pentacon
Haarlem, NL
1 dag geleden

Als Mechanical Pentaneer ben je een engineer in hart en nieren met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en goede ambities om te willen groeien binnen Pentacon.

Je bent mede-verantwoordelijk voor het mechanische ontwerp van (conceptuele) systeemontwerpen. Dit kunnen eindeffectoren zijn voor robots, stand-alone apparatuur of geïntegreerde productielijnen.

Je werkt mee aan het mechanische ontwerp van het systeem, van conceptontwerp, gedetailleerd ontwerp (3D CAD), mechanische berekeningen, componentselectie, integratie en testen.

Hiervoor zal je nauw samenwerken met de senior Mechanical Engineer en andere mechanische en CAD-ingenieurs voor het gedetailleerde ontwerp.

 • Wij vragen;
 • Een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde, of gelijkwaardig. Enkele jaren werkervaring binnen de machinebouw. Kennis van 3D CAD-systemen zoals Inventor, SolidWorks, Siemens NX (of soortgelijk).

  Kennis van automatisering en besturing. Praktische ervaring met programmeren is een pré. Ervaring met het uitvoeren van mechanische berekeningen.

  Kennis van ERP-systemen. Uitstekende kennis van de Engelse taal (geschreven en gesproken). Uitstekende vaardigheden bij het schrijven van rapporten.

  Je bent georganiseerd en gedetailleerd georiënteerd. Tevens beschik je over een flexibele instelling, onze projecten kunnen zowel bij ons intern als op locatie van onze opdrachtgevers worden uitgevoerd.

 • Wij bieden;
 • Mogelijkheid tot een vaste baan met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werkplek in een technische en veelzijdige omgeving.

  Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris o.b.v. opleiding en werkervaring.

 • Introductie;
 • Wij zijn een in 2000 opgericht werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat een volledig diensten pakket levert op het gebied van apparaten & machinebouw, tooling & testing, stress engineering, projectmanagement, levering en oplevering.

  Binnen onze projecten werken wij als 1 team samen met onze opdrachtgevers vanaf de probleemanalyse tot en met oplevering.

  Pentacon richt zijn activiteiten op nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier