Productieleider
VDL ETG Almelo
Almelo, NL
1 dag geleden

Ben jij de productieleider die energie krijgt van het coachen en aansturen van een team gemotiveerde monteurs in een hightech omgeving?

De functie

Als productieleider geef je leiding aan een team van gemotiveerde monteurs dat verantwoordelijk is voor de montage van complexe mechatronische systemen.

Doelstelling is een optimaal werkend team dat efficiënt werkt en uitstekende resultaten behaalt met de daarbij behorende kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

In deze afwisselende functie wordt een beroep gedaan op je communicatieve vaardigheden, je leidinggevende kwaliteiten en je kennis van techniek en productieprocessen.

Je werkzaamheden bestaan uit :

 • Optimale inzet van mensen
 • Tijdig leveren van de gevraagde systemen
 • Kwaliteit borgen van de geleverde producten
 • Resultaatverbeteringen door toepassing van LEAN Manufacturing
 • Veiligheid op de afdeling
 • Het profiel

 • Afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde en / of Technische Bedrijfskunde
 • Brede technische kennis
 • Je bent in staat verschillende stijlen van leidinggeven te hanteren
 • Je hebt kennis van logistieke processen
 • Je bent ondernemend en besluitvaardig
 • Je bent bereid om in een twee ploegenschema leiding te geven
 • Je kan snel schakelen in een dynamische en hectische werkomgeving
 • Wat bieden wij jou :

  Werken bij VDL ETG betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Daarnaast zijn er binnen VDL ETG uitstekende arbeidsvoorwaarden en vele mogelijkheden om door te groeien.

  Interesse?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Bedrijfsinformatie

  Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken?

  Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is.

  Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal.

  Met een team van ongeveer 600 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie.

  Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie.

  De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen?

  En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier