Bedrijfscontactfunctionaris/wijkregisseur Ridderkerk
BAR-organisatie
Ridderkerk, NL
1 dag geleden

zijn we op zoek naar een :

Bedrijfscontactfunctionaris /

wijkregisseur Ridderkerk

Wat ga je doen?

Als bedrijfscontactfunctionaris in Ridderkerk ben je het visitekaartje en de verbindende schakel van de gemeente naar de bedrijven.

Als wijkregisseur ben je het aanspreekpunt voor de bewoners van de wijken in Ridderkerk.

Bedrijfscontactfunctionaris De bedrijfscontactfunctionaris werkt aan een goed ondernemersklimaat in de gemeente. Wat er leeft en speelt in het bedrijfsleven breng je onder de aandacht van het bestuur en de organisatie.

Andersom vertegenwoordig je de gemeente bij het bedrijfsleven. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk, in het bedrijfsleven en in de gemeentelijke organisatie, is één van je kerntaken.

Ondernemers kunnen bij jou terecht met vragen aan de gemeente. Je weet deze vragen te beantwoorden of goed door te leiden naar collega’s.

Je draagt zorg voor de samenwerking en afstemming tussen verschillende vakgebieden.

Wijkregisseur Hoewel je bedrijfscontactfunctionaris bent vragen we je bij deze functie eveneens het aanspreekpunt te zijn voor in ieder geval één wijk in Ridderkerk als wijkregisseur.

De wijkregisseur werkt aan de leefbaarheid in de wijk. Ondernemers, maatschappelijke instellingen en inwoners kunnen bij jou terecht als aanspreekpunt.

Je zorgt ervoor dat initiatieven worden omgezet in samenhangende acties met in- en externe organisaties. Je zorgt voor samenwerking en afstemming tussen verschillende vakgebieden.

Je informeert en adviseert het bestuur over vragen uit de samenleving.

Wat vragen wij van je?

Je hebt minimaal HBO werk / denk niveau. Je bent communicatief sterk, een echte netwerker en verbinder. Met jouw organisatietalent weet je ondernemers, inwoners, collega’s en andere partijen samen te brengen om onderwerpen aan te pakken of problemen op te lossen.

Jouw proactieve en klantgerichte houding geeft vertrouwen in een goede uitkomst. Je bent flexibel in houding, mentaliteit en inzet van je uren, avondvergaderingen komen met enige regelmaat voor.

Wat hebben wij jou te bieden?

De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget (17.

05% van het bruto jaarsalaris), deelname aan de ABP-pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een ouderschapsverlofregeling.

Bovendien kan je bij ons plaats- / tijdsonafhankelijk werken!

Je hebt aan de BAR-organisatie een inspirerende werkgever. Je krijgt de ruimte om nieuwe wegen te verkennen en processen te verbeteren.

Dit biedt jou veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Iets waar wij je graag in faciliteren. We doen veel aan opleiding en ontwikkeling en stimuleren mobiliteit, onder meer via onze eigen BAR-academie en het Centrum voor Ontwikkeling en Mobiliteit (COM).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier