ABAP Developer - Midden-
iSense
Limburg, NL
1 dag geleden

2019-05-27 iSense

Heb jij de nodige ervaring met ABAP en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag in een internationaal bedrijf met een informele sfeer en flexibiliteit?

Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Voor een organisatie in regio Midden-Limburg zijn wij op zoek naar een ABAP Developer. Het betreft een internationale organisatie die zich bevindt binnen de productiebranche.

De volgende punten zijn van toepassing : professioneel, informeel, kwaliteitsgericht en groeiend. Er wordt een product gemaakt dat wereldwijd bekend is.

De medewerkers hebben hart voor de zaak en zijn trots op het bedrijf. Het gaat om duizenden medewerkers. Echter word je als medewerker niet als een nummertje gezien en vindt men betrokkenheid erg belangrijk.

Als Developer werk je samen met andere SAP Developers en tevens met de functionele SAP specialisten. Een groot deel van de SAP modules wordt gebruikt en er ligt veel ontwikkelwerk.

De organisatie is groeiend en continu in ontwikkeling waardoor processen veranderen en geoptimaliseerd worden. Dit neemt nieuwe ontwikkelwerkzaamheden met zich mee.

In het team wordt veel samengewerkt, er heerst een informele sfeer en men is open en eerlijk naar elkaar.

Op het gebied van het applicatielandschap liggen diverse uitdagende projecten op het gebied van migratie, integratie en innovatie.

Ook dit zorgt voor interessante development werkzaamheden.

Waar ga jij je op richten in deze functie?

 • Je richt je op SAP development werkzaamheden die voort komen uit optimalisatie-, migratie-, integratie- en innovatie trajecten;
 • Je werkt met o.a. ABAP Eclipse, OOP, Webservices en HANA;
 • Je hebt nauw contact met de functionele SAP specialisten om de wensen helder te krijgen waarna je dit vertaalt naar de technische oplossing;
 • Je werkt in een Agile / Scrum werkomgeving;
 • Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied en houdt de ontwikkelingen in de gaten.
 • Eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met ABAP development en bij voorkeur meerdere SAP modules;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid, bent in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren en werkt ook graag samen met jouw collega's;
 • Jouw kennis van de Nederlandse taal (spreken + schriftelijk) is goed.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier