Verzorgende IG | Parttime | Ouderenzorg
Aethon
Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Geef je loopbaan een echte kickstart en begin bij Aethon als Verzorgende IG! Ben je op zoek naar de zekerheid van een contract?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als zorgprofessional? Wil je ervaring op doen binnen verschillende zorginstellingen en zorgvragen?

Bij Aethon staat JOUW ontwikkeling centraal!

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET

Als Verzorgende IG ben je samen met de medewerkers in je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, het woon- en leefklimaat en het welzijn van de cliënten.

Je voert verzorgende handelingen uit, signaleert mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten en helpt met de ADL-zorg. Je hebt geregeld te maken met comorbiditeit, waardoor je mee moet kunnen veren met de cliënt.

Probleemgedrag leer je herkennen en kan hierop inspelen, kortom je bent meer dan een verpleegkundige.

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT

Je krijgt de kans als zorgprofessional om binnen verschillende ''keukens'' te kijken. We hebben in de omgeving van Amsterdam onder andere mogelijkheden binnen de somatiek, revalidatie, jonge dementerende, Niet-aangeboren Hersenletsel.

Eerstelijnsverblijf, psychogeriatrische zorg en thuiszorg. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarvan jij gelukkig wordt.

Er wordt gekeken naar jouw ontwikkeling en deze wordt gestimuleerd door onze persoonlijke benadering. Jij maakt écht het verschil!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier