Reward Expert
Rabobank Group
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Job TitleReward ExpertJob DescriptionStel je eens voorHR Rabobank staat voor een geweldige uitdaging om het personeelsbeleid aan te laten sluiten bij de digitale transformatie van de bank die in volle gang is.

Stel je eens voor dat jij, als Reward Expert, bijdraagt aan deze future of work’ door het beloningsbeleid te moderniseren vanuit een Total Reward visie aansluitend bij andere (HR) ontwikkelingen die plaatsvinden!Als Reward Expert heb je begrip van de bedrijfsstrategie en doelen en de vertaling ervan in passende beloningsstrategie en modellen voor de vaste en variabele beloning.

Met jouw expertise draag jij bij aan het ontwikkelen, opleveren, testen en doorontwikkelen van producten en het uitvoeren van diensten op het gebied van beloning.

Je werkt samen met teamleden in een Squad Fair Pay die als doel heeft om beloning te bepalen en te betalen. Belonen sluit aan bij het matchen van (nieuwe) medewerkers op de rol, het bepalen van de match, het waarderen van de bijdrage en erkennen van ontwikkeling en groei.

De Squad Fair Pay is gepositioneerd in de area Reward & Recognition. Samen met de areas Join en Develop vormen we een tribe waarin we georganiseerd zijn in zogenaamde medewerkersreizen.

Jij hebt goede kennis van de gehele Rabobank organisatie en de systematiek van en instrumenten voor beloning inclusief policies, standards en processes.

Je beschikt over een goed intern netwerk en houdt toekomstige ontwikkelingen van onze businesses nauwgezet in de gaten. Jij weet ook ontwikkelingen buiten de bank te vertalen naar beleidsmogelijkheden voor de Rabobank organisatie.

Jij draagt bij aan de squad met advies op jouw expertisegebied en daarbij werken we buiten HR nauw samen met Finance & Control.

Jij leidt de ontwikkeling van een (wereldwijde) nieuwe beloningssystematiek dat past bij de beweging van functies naar rollen.

 • Impact creëren Welke impact wil jij maken?Adviseren over beloningsbeleid, boven CAO en CAO doelgroep, bijdragen aan het vernieuwen van beloningsbeleid passend bij de Total Reward visie en van beloningssysteem passend bij de beweging van functies naar rollen, ondersteunend aan de bedrijfsstrategie van Rabobank, en in lijn met wet- en regelgeving;
 • Functies waarderen, onderzoeken marktconformiteit, benchmarken en adviseren over beloning, ondersteunen jaarlijkse Compensation Review proces inclusief funding en allocatie;
 • Deelnemen als expert aan de oplosgroep, waar vragen en casu stiek over beloning worden behandeld;Creëren van draagvlak binnen de organisatie door contacten met HR adviseurs en met vertegenwoordigend overleg (medezeggenschap, vakorganisaties);
 • Analyseren van data, opstellen van rapportages omtrent het beloningsbeleid (en praktijk) voor toezichthoudende organen binnen en buiten de organisatie;
 • Implementeren van ons wereldwijd HR Informatiesysteem en het verbeteren van onze processen, werkwijzen passend bij wereldwijde processen voor de beloningMet elkaarSamenwerken is de manier waarop we werken.

  Onze area Reward & Recognition bundelt de krachten om een op de toekomst gericht Total Reward beleid neer te zetten. Dit doen we vanuit de Squads Fair Pay en Innovative Benefits.

  Met jou erbij als Reward expert maak je de kennis & expertise van onze Squad Fair Pay compleet. In de Squad heb je een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor al het werk en het opleveren ervan.

  Je direct leidinggevende is de Lead Reward & Recognition.Met jouw talenten Dat klantgerichtheid, analytisch vermogen en inzicht, oordeelsvorming en organisatiesensitiviteit onmisbaar zijn voor deze functie als Reward Expert is logisch.

 • Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent en dus : Een sterke affiniteit hebt met data analyse en belonen;
 • Beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie;Circa 5+ jaar werkervaringBij voorkeur in een adviesomgeving, bijv.

 • als Analyst of Consultant;in het veld / vakmanschap Compensation / Broad based and / or Executive Reward (data analyse, trends en reporting, bij voorkeur bekend met compensation design & techniek);
 • met werken voor en met (senior) management niveau;In staat bent om vanuit technische / inhoudelijke kennis beleid te ontwikkelen;
 • Teamplayer bent die graag werkt in een internationale context;Een zelfstarter bent en gemotiveerd om te werken onder strakke deadlines;
 • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen hebt, affiniteit met cijfers en behendig met bijv. excel;De Engelse taal vloeiend beheerst in woord en geschriftBij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen wist je vast al.

 • Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals : Onze missie is Growing a Better World Together;
 • waarbij we samen een bijdrage willen leveren aan een duurzame en gezonde groei, ontwikkeling en vooruitgang van de wereld om ons heen.

  Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld dat wij coöperatief dividend noemen investeren we in verschillende lokale initiatieven.

  Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : een bruto maandsalaris, gebaseerd op schaal 10 van de Rabobank cao;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet is aan jou.

 • Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;flexibiliteit in werktijden en afhankelijk van je agenda- locatieonafhankelijk werken;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagtLaten we kennismaken Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Reward Expert?

  En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

  Handig om te weten : Maartje de Boer, recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via maartje.

  de.boer rabobank.nl.Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link.Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn.

  Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!Full time

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier