Hovenier
FID Uitzendbureau
Emmen, Drenthe
3 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren hovenier die de kneepjes van het hoveniersvak als geen ander kent.

Vanuit jouw functie begint jouw dag 's ochtends op de zaak bij Fuhler, daarna zal jij in overleg met de uitvoerder overleggen welke taken prioriteit hebben en deze zul jij daar naar eigen inzicht gaan uitvoeren.

Het is van belang dat jij als geen ander weet hoe je het verschil kan maken in het hoveniersvak. Jij besteedt extra aandacht aan de klant en hebt oog voor detail.

Jij weet hoe je de voorkomende groenwerkzaamheden zoals maaien, zagen, kappen, snoeien en tuinen inrichten kan uitvoeren.

Daarnaast ben jij ook bekend met kleinschalige straatwerkzaamheden, in de ideale situatie kun jij zelfs met de minikraan overweg.

Ben jij de ervaren hovenier die hier enthousiast van wordt en die wij zoeken? Bel dan snel naar 0591-575111 of mail jouw CV naar emmen fiduitzend.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier