HBO Verpleegkundige
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Parnassia zoekt voor het FACT team Bohemen / Waldeck in Den Haag een HBO verpleegkundige.

Informatie

Wij zijn op zoek naar een flexibele, creatief denkende, oplossingsgerichte en communicatief vaardige collega, die het prettig vindt om een eigen caseload te hebben en een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons FACT team.

De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden :

 • Behandelen en begeleiden van patiënten met ernstige psychiatrische problematiek met de bijbehorende administratieve taken en zorgcoördinatie
 • Je werkt in teamverband en draagt volgens de FACT methodiek een gezamenlijke caseload, daarnaast werk je zelfstandig met een eigen caseload
 • Regievoeren en contact leggen en onderhouden met de netwerk / systeem van de patiënten
 • Verrichten van crisisinterventie (binnen kantooruren)
 • Verstrekken van medicatie
 • Outreachend werken en het team in de wijk vertegenwoordigen, onder andere door samenwerking met ketenpartners
 • Meewerken aan de verdere ontwikkeling van het team in het kader van Herstel Gericht Organiseren
 • Functie-eisen

  Wij zoeken een nieuwe collega met een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en die

 • BIG geregistreerd is
 • affiniteit heeft met de doelgroep en mantelzorgers
 • mensen kan stimuleren en motiveren
 • multidisciplinair kan werken
 • bij voorkeur in bezit is van rijbewijs B en een auto
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Behandelaar 1,2 voor 32-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en bedraagt minimaal € 2689,- en maximaal € 4131,- (FWG 50 / 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier .

  Contactinformatie

  Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Iris Schuler, SPV, via 06-22074292 of Hennie Vellekoop, SPV, via 06-51294377.

  Over Parnassia Groep

  Parnassia is gevestigd in de regio's Haaglanden en Noord-Holland. Wij behandelen en begeleiden volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen of dementie.

  Parnassia is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier