Chauffeur Portaalwagen
Renewi
Velp, Nederland
3 dagen geleden

Ben jij een klantvriendelijke chauffeur en heb je graag contact met mensen? Heb jij geen moeite met het rijden van lange of korte ritten?

En hecht jij tot slot, ook veel waarde aan werkplezier binnen een mooie organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Chauffeur Portaalwagen

Twello / Velp

Als chauffeur heb jij één van de belangrijkste functies binnen Renewi; jij bent het gezicht en visitekaartje van ons bedrijf.

Je haalt het recyclebaar afval bij onze klanten op, denkt met ze mee en zorgt ervoor dat zij hier niet meer naar om hoeven te kijken.

Nadat jij het afval hebt opgehaald, vervoer je het naar een van onze locaties waar het vervolgens verwerkt wordt. Door het werk dat jij dagelijks uitvoert draag je een steentje bij aan een duurzamere en schonere wereld!

Wat breng je mee als Chauffeur Portaalwagen bij Renewi?

 • Een geldig rijbewijs C(E), aangevuld met de Code 95 digitale chauffeurskaart.
 • Enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur is een pré.
 • Je bent bereid om een VCA te halen.
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, zodat je onze klanten te woord kunt staan.
 • Als Chauffeur bij Renewi ben je enthousiast, sociaal en klantvriendelijk. Je kunt prima zelfstandig werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, veiligheid staat bij jou op nummer 1! Vroeg in de ochtend opstaan is voor jou geen probleem en je maakt graag uren op de weg.

  Je bent behulpzaam en bereid om andere vestigingen in de omstreken van Twello / Ede uit de nood te helpen indien nodig. En niet te vergeten, je bent flexibel ingesteld en bereid om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken (dit komt niet vaak voor).

  Hoe maken wij jou blij?

 • Een bruto salaris tot €2670,89 afhankelijk van ervaring. Daarnaast worden alle overuren uitbetaald en bieden we overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer.
 • Uitbetaling altijd op de 20e van de maand.
 • Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van je CE rijbewijs en een uitdagende werkomgeving die volop in beweging is en waarbinnen je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Leuke collega’s die dagelijks een bijdrage leveren aan een schonere wereld.
 • Een uitdagende werkomgeving - met veel ruimte en vrijheid - die volop in beweging is waar je jezelf gegarandeerd nog verder kan ontwikkelen.
 • Hoe ziet jouw werkdag er uit?

  Jouw dag begint vroeg in de ochtend. Uiteraard begin je de dag met een kopje koffie of thee en heb je even een momentje om bij te praten met jouw collega’s op locatie.

  Hierbij worden er kort een aantal zaken besproken. Daarna ga je, meestal samen met een collega op pad om het voor ons waardevolle afval bij onze klanten op te halen.

  De werkdag eindigt weer op eigen locatie waar je jouw eigen voertuig omruilt voor jouw eigen vervoersmiddel.

  Waar kom je terecht?

  Natuurlijk doe je het niet alleen. Je doet het samen met jouw collega’s van de locatie. Jouw werkomgeving is hectisch en uitdagend.

  Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en toewijding. Samen met jouw collega’s help jij mee aan onze missie : marktleider blijven op het gebied van waste-to-product.

  Zo geven we nu al nieuw leven aan ruim 89% van al het ingezamelde afval.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier