Senior verpleegkundige urologie en oogheelkunde
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Afdeling

Op de afdeling oogheelkunde en urologie worden oogheelkundige en urologische patiënten opgenomen. Door de combinatie van specialismen zijn de werkzaamheden zeer afwisselend en uniek.

In de loop der tijd hebben er meerdere wisselingen in ons team plaatsgevonden en daardoor zijn we bezig een nieuw team op te bouwen.

De sfeer is open en stimulerend, en biedt de ruimte om te leren en te ontwikkelen. Oogheelkunde en urologie kenmerken zich beide door strak geprotocolleerde chirurgische patiëntenzorg en aan de andere kant juist complexe problematiek, die gespecialiseerde verpleegkundige expertise vraagt.

Bij oogheelkunde draait alles om de zorg voor patiënten die hun visus dreigen te verliezen en daarom psychosociale begeleiding nodig hebben.

Bij urologie wisselen patiënten met laagcomplexe tot hoogcomplexe aandoeningen elkaar af. Om die reden is het belangrijk dat je als verpleegkundige veel kennis en ervaring hebt of van ons de mogelijkheid krijgt om die op te doen.

Als afdeling blijven we ons ontwikkelen en de zorg verder optimaliseren. Ook maken we tijd vrij om nieuwe ontwikkelingen samen met de collega’s vorm te geven.

 • Via het programma Samen voor de Patiënt (SVP) werken we elke dag enthousiast aan continu verbeteren. De zorgorganisatie van onze divisie heelkundige specialismen is in ontwikkeling : de hele zorgorganisatie is zo ingericht, dat we altijd zorg kunnen bieden en ontvangen vanuit het perspectief van de patiënt;
 • dit noemen we de patiënt journey’.

  Profiel

  Je werkt en denkt op hbo-niveau. Verder kun je soepel omgaan met veranderprocessen en communiceer je helder. Het lukt jou goed om overzicht te bewaren over de organisatie van de dagelijkse werkzaamheden.

  Met enthousiasme neem je het voortouw in projecten. Je bent patiëntgericht, kunt relativeren en mede door jouw ambitieuze houding heb je een waardevolle inbreng binnen het verpleegkundigenteam.

  Het salaris voor deze 67-100% functie bedraagt maximaal € 3.604,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

  Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van een jaar.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

  Bijzonderheden

  Een e-assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier