Financieel Traineeship Lelystad
Vertrouwelijk
Flevoland, Lelystad, NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Ambieer jij een carrière binnen de finance of assurantiën branche? Ben jij momenteel in de afrondende fase van jouw HBO of WO studie?

Of heb jij al je opleiding afgerond en wil jij graag een finance traineeship volgen, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Fijn! Dan maken wij graag kennis met jou!

Uitzendbureau Manpower is voor een opdrachtgever op zoek naar meerdere kandidaten die een financieel traineeship willen volgen!

Bij aanvang van het traineeship combineer je theorie en praktijk. Jij dient jouw wft-basis te behalen om het vervolg van jouw traineeship tot een succes te maken.

Indien je dit certificaat al hebt dan heb jij uiteraard al een streepje voor!

Nadat je in het bezit van jouw wft-basis start jouw eerste opdracht! En dan nog het fijne van deze opleiding? Jij bepaalt deels zelf welke rol jij wilt gaan vervullen, wij zorgen ervoor dat jij hier zo goed mogelijk in opgeleid wordt.

Uiteraard bespreek jij dit met je coach en beslissen jullie samen welke opdracht het beste bij je past. Er zijn verschillende rollen op ondersteunend of adviserend niveau waarbij je kennis maakt met de diverse financiële rollen.

Je kunt hierbij denken aan betalen, financieren, sparen en verzekeren. Naar mate je verder komt in het traineeship dien je meerdere wft certificaten te behalen, dit is volledig afhankelijk van de richting die jij zelf op wilt gaan!

Je wordt uitgebreid begel op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk niveau. Op deze wijze bieden wij jou voldoende handvatten om het beste uit jezelf te halen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier