Arts voor verstandelijk gehandicapten
Ipse de Bruggen
Zwammerdam, NL
6 dagen geleden

Wil je een bijdrage leveren aan een multidisciplinair team? Wil je betrokken zijn bij de cliënt, begeleiders en wettelijk vertegenwoordigers?

En wil je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van de medische zorg binnen Ipse de Bruggen? Dan gaan wij graag vrijblijvend met jou in gesprek.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgorganisaties in Zuid-Holland. We zijn er voor alle mensen met verstandelijke of een meervoudige beperking.

Jij maakt deel uit van het Behandelcentrum Volwassenen. Het behandelcentrum richt zich op interdisciplinaire, specialistische behandeling van de cliënt.

Onderwijs, onderzoek en opleiden maakt onlosmakelijk onderdeel uit van het Behandelcentrum en de functie van Arts voor Verstandelijk Gehandicapten.

Daarnaast bieden we specialistische zorg via een polikliniek, een SGLVG-behandelcentrum en KDC / OBC. Huisartsenzorg wordt verleend door huisartsen die regelmatig aanwezig zijn.

Jouw baan als AVG

Als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten bied je medische zorg in samenwerking met de huisarts en het medisch- verpleegkundige team.

Je diagnosticeert, behandelt en indiceert de paramedische zorg. Je adviseert de cliënten, wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers van Ipse de Bruggen.

Ook heb je regelmatig contact met medisch specialisten die (als consulent) betrokken zijn bij de cliënt. Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het medische beleid van de organisatie.

Er wordt van jou een actieve bijdrage verwacht binnen de vakgroep. Tevens ben je direct betrokken bij de opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten en begeleid je de A(N)IOS.

Daarnaast neem je deel aan de AVG-bereikbaarheidsdiensten, die wij samen met twee andere VG-zorgorganisaties in Zuid-Holland vervullen.

Jouw profiel

Je hebt de opleiding tot arts afgerond en staat ingeschreven in het BIG-register als AVG. Daarnaast ben je in staat om interdisciplinair samen te werken om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken en te behandelen.

Van de AVG verwachten wij een positieve bijdrage in de doorontwikkeling van het Behandelcentrum Volwassenen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 32 en 36 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris van € 5.205 - € 8.004 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 75;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur;
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten;
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz;
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden;
 • Jaarlijks € 500,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier