Locatiemanager Noord
Philadelphia
Kampen
4 dagen geleden

Voor de locaties Rondweg in Kampen en Raiffeisenstraat in Nieuwleusen zijn wij op zoek naar een ervaren manager (36 uur)

 • Ben jij een ervaren manager die vanuit dienend leiderschap teams weet te coachen op weg naar zelforganisatie en verbinding?
 • Geeft het jou een kick om bij te dragen aan het stimuleren van onze cliënten in hun ontwikkeling?
 • Vind jij het uitdagend te werken aan het ontwikkelen van een regio?
 • Werk je graag samen met collega’s aan de kwaliteit van de zorg, strategische en financiële ontwikkelingen en veiligheid in de regio.
 • Weet jij interne en externe netwerken goed te benutten en in verbinding te staan met de omgeving?
 • Heb je affiniteit met de digitale ontwikkeling in de zorg?
 • Dan gaan we graag het gesprek met je aan! Voor het cluster Zorg & Wonen regio Noord, locaties de Rondweg in Kampen en de Raiffaisenstraat in Nieuwleusen, zijn wij op zoek naar een locatiemanager.

  De Rondweg is een locatie waar medewerkers en jonge LVB bewoners in ontwikkeling met elkaar zijn om bewoners een goede plek in de maatschappij te laten innemen en locaties Raiffeisenstraat is.

  een locatie met een deels jong team en een veranderende doelgroep wat de komende periode aandacht zal vragen. Samen met 11 collega locatiemanagers, de regiodirecteur, managementassistent, controller en de HR adviseur vorm je het MT van de regio Noord.

  De regio Noord Zorg & Wonen is het gebied Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van Overijssel en Flevoland.

  Over jou

  Je ziet de waarde van netwerken in en zoekt graag de samenwerking met anderen op. Dit typeert jou als persoon. Je denkt in kansen en mogelijkheden.

  Je durft daarbij te vernieuwen, handelt pro-actief en je durft gebaande wegen te verlaten. Je werkt vanuit de principes van de dienende leider en je maakt werk van de samenwerking.

  Je bent een echte verbinder. Je kunt aantoonbare resultaten laten zien op het gebied van samenwerken en netwerken, initiëren en aansturen van projecten / dienstverlening en van jouw impact als leider.

  Met jouw positieve energie haal je het beste uit cliënten, verwanten en medewerkers. Je weet een goede balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid.

  Je hebt lef en bent ondernemend. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding en hebt al minimaal 5 jaar managementervaring.

  Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3189,- en maximaal € 4652,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier