Uitvoerder Infra Regiobedrijf Amsterdam
Heijmans
Amsterdam, NL
18 uur geleden

Als uitvoerder ben je een belangrijke schakel binnen en buiten. Je bepaalt een zo efficiënt mogelijke inrichting van het project en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen. Je houdt je bezig met het plannen en uitvoeren van wegenbouwkundige werkzaamheden, werkt veel samen met je collega uitvoerders en geeft operationeel leiding aan enkele medewerkers en onderaannemers.

Daarnaast bewaak je tijdige facturatie en signaleer je afwijkingen in een contract. Je rapporteert aan de projectleider van het regiobedrijf.

Jouw werkplek

Je komt als uitvoerder op regionale projecten in Amsterdam te werken. Je werkt veel samen met de andere uitvoerders en projectleiders in de regio.

Vanuit het regiobedrijf werken we aan verschillende kleine en middelgrote projecten en doen we zowel nieuwbouw als onderhoud.

De kernactiviteiten van Heijmans Infra zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte.

Voorbeelden van recente projecten zijn : reconstructie Museumplein en herinrichting Damrak in Amsterdam en herinrichting Kennemerplein in Haarlem.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als uitvoerder binnen de wegenbouw.
 • Je hebt ervaring met wegenbouwkundige projecten, asfaltkennis is een vereiste en binnenstedelijke ervaring een pré.
 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en houdt graag het overzicht.
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen, zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap. Initiatief en zelfstandigheid belonen we met veel vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier