Electro Monteur
Het Werkplein
Hoorn , NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als monteur ben je voornamelijk in teamverband actief met het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. Je stemt werkzaamheden af met de klant en je hebt oog voor verbeteringen in de installatie.

Wie ben je?

Herken jij jezelf in het volgende?

Je beschikt over een MBO opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig.

Je hebt ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties.

Je bent accuraat, flexibel, probleemoplossend & enthousiast.

Je kunt zelfstandig werken en je bent klantgericht en representatief.

Je vindt het leuk om klanten te bezoeken.

Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst.

Wat mag je verwachten?

Goede begeleiding binnen je sollicitatieproces vanuit Het Werkplein BV. Onze doelstelling is je onder de aandacht brengen (natuurlijk met jouw welbevinden) bij meerdere opdrachtgevers van ons.

Zo hoef jij maar 1x te solliciteren maar kan je wel kiezen waar jouw nieuwe toekomst start. Wanneer je in dienst treedt wordt je begeleid.

Wij informeren je m.b.t. het proces van de contractadministratie en salarisbetaling. Ook geven we je een roadmap mee van de opdrachtgever en informeren wij je waar nodig omtrent eventuele regelgeving m.

b.t. risico's binnen de functie die je zult gaan bekleden.

 • Een leuke afwisselende baan met prima verdiensten (salaris indicatie tussen de € 2100,- en € 2500,- per maand).
 • Een auto van de zaak
 • Leuke collega's
 • Een informele werksfeer
 • Elke dag naar een andere locatie door heel Nederland
 • Waar ga je werken?

  Je gaat werken bij een opdrachtgever van ons welke zorgvuldig is gescreend. Dit houdt in dat wij jouw toekomstige werkgever tegen het licht houden of zij o.

  a. cijfermatig de middelen hebben om met jou de verbinding aan te gaan die wij graag terug zien in onze samenwerkingen. ( MEER INFO ODG)

  Onze opdrachtgever is een leuk en informeel bedrijf gevestigd in de kop van West-Friesland. Zij werken al jaren aan electrotechniek in de breedste zin van het woord.

  Als monteur fungeer je als het visitekaartje van onze opdrachtgever en kom je (letterlijk) bij hun klanten over de vloer.

  Het is aan jou om een goede indruk achter te laten. Je hebt collega's in diverse disciplines. Kom je er even niet uit kan je altijd naar kantoor bellen.

  Hier staat een team van behulpzame collega's voor je klaar. Samen een tevreden klant, dat is waar zij voor staan.

  Voor wie ga je werken?

  Je gaat werken voor Het Werkplein B.V. een specialist op het gebied van uitzenden / detacheren / werving & selectie. Het Werkplein staat voor kwaliteit, zo zijn wij NBBU lid en NEN gecertificeerd.

  Dit resulteert in periodieke controles op het naleven van wet en regelgeving. Zo ben je ervan verzekerd dat wat wij doen klopt.

  Je krijg binnen onze organisatie een vast aanspreekpunt voor uw vragen. Zo kan je bij Linda terecht voor je vragen omtrent salaris uitbetaling en je uren.

  Zoek je liever een andere job of zijn er dingen wat je functioneren in de weg staat bel je met Joeri of Minke. Wij staan voor je klaar en zullen er alles, binnen onze macht, aan doen dat jij dag in dag uit met plezier naar je werk gaat totdat je eventueel rechtstreeks in dienst kunt treden bij de opdrachtgever en verder kan bouwen aan een mooie toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier