Schuldsanering Incasseren voor Rabobank
FINTREX BV
Eindhoven
6 dagen geleden

Analyseren, inschatten en samenwerken :

Dat is wat jij voornamelijk gaat doen met passie.

Je ziet dat meneer I.N. Casso een flinke restantschuld heeft staan. Dat kan natuurlijk niet. Daarom neem jij via de telefoon of e-

mail contact op met verschillende externe personen zoals deurwaarders en lokale banken. Wel nadat je het dossier goed hebt geanalyseerd en ingeschat natuurlijk.

Je werkt samen met de externe personen en door jouw communicatieve vaardigheden en kritische kijk kom je samen met hen tot de perfecte oplossing.

Jij maakt afspraken met ze aan de hand van wettelijke richtlijnen en het werkproces wat er bij hoort. Vervolgens neem je contact op en vertelt hem wat er gaat gebeuren.

Je handelt zijn dossier op de juiste administratieve wijze af en zo ga je door met de volgende!

Wie ben jij?

Jij bent net afgestudeerd van je HBO (het liefst met passende richting) en erg leergierig. Vooral omdat je een Wft-Basis gratis gaat behalen via FINTREX die je goed gaat gebruiken bij je nieuwe baan.

Ook weet je precies hoe je een persoon moet benaderen en durft (eind) verantwoordelijk te zijn voor het hele proces wat je gaat doorlopen.

Je houdt er van om niet stil te zitten en dat blijkt uit je werk, want al snel kan je doorgroeien naar het specialisten team binnen jouw nieuwe functie.

Verder beheers je over perfect Nederlands en wil je fulltime aan de slag (32-36 uur).

Verder krijg je :

 • Een ruim salaris van tussen de €12,75 en €15,94;
 • Een Wft-Basis door jouw harde werk;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een enthousiast en hardwerkend team;
 • Een boost aan de start van je carrière.
 • Zie jij jezelf al zitten?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier