Tijdelijke administratieve baan bij technisch bedrijf in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
1 dag geleden
source : Officevacatures

We zijn op zoek voor onze klant naar een technisch administratief medewerker voor minimaal 1 maand. Je komt op de administratieve afdeling te werken en je bent de onmisbare steun van al je collega's.

We zoeken iemand die snel leert en makkelijk de werkzaamheden op kan pakken. Het liefst heb je administratieve ervaring, je gaat namelijk veel gegevens moeten verwerken, uren moeten inboeken en facturen op gaan maken.

Daarnaast is het heel belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon te pakken, je hebt veel telefonisch contact! Een technische achtergrond is geen vereiste, maar affiniteit met techniek is wel belangrijk, je komt namelijk in een technische branche te werken.

Belangrijk is dat je per direct beschikbaar bent en dus snel aan de slag kunt gaan! Deze functie is met name geschikt voor studenten die parttime willen werken door bijvoorbeeld een tussenjaar.

Het is belangrijk dat je op maandag en dinsdag aanwezig bent de dag dat je niet werkt kan dus op woensdag, donderdag en vrijdag zijn.

De werktijden zijn van 9 : 00 tot 17 : 00 uur.

Het bedrijf waar je voor komt te werken is succesvol en zorgt voor ondergrondse infrastructuren en bovengrondse netwerken in heel Nederland.

Er hangt een informele werksfeer, waar veel jonge mensen werken.

Functieeisen

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Een technische achtergrond is geen vereiste, affiniteit met techniek is een pre;
 • Je bent nauwkeurig, accuraat en je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent per direct beschikbaar voor langere tijd.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een mooie kans om snel bij te verdienen;
 • Je verdient €10,87,- euro bruto per uur vanaf 22 jaar;
 • Mogelijkheid om parttime aan de slag te gaan voor 32 uur per week;
 • Werken in een succesvol bedrijf waar een informele werksfeer hangt;
 • Je kunt binnen dit bedrijf snel leren;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier