Inspecteur
Kracht Recruitment
Breda, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Inspecteur voer je (detail)inspecties uit aan zowel civiele als bouwkundige constructies. Dit doe je voor grote en complexe projecten in Nederland en zo nu en dan ook Internationaal.

Je verdiept je in het ontwerp(plan), stelt een strategie op en gaat vervolgens naar de projectlocatie. Op projectlocatie voer je inspecties uit waarna je deze vertaalt naar een rapportage.

In deze functie doe je zeer veel kennis en ervaring op op het gebied van materiaal- en productkennis. Door het zien van al deze complexe en spraakmakende projecten ontwikkel je je razendsnel tot specialist.

Functieeisen

Voor de functie als Inspecteur beschik je over een afgeronde opleiding in de richting van Civiele techniek of Bouwkunde. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen.

Voor onze relatie zijn we zowel naar een startende Inspecteur als een senior Inspecteur op zoek. Als senior krijg je de vrijheid en verantwoordelijk om onafhankelijk je werk uit te voeren.

Als junior word je intensief begeleid om jezelf te ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een onafhankelijk en deskundige partij op het gebied van toetsen, inspecteren, opleveren en auditen. Door korte lijnen en absolute experts in hun vakgebied zijn de diensten van een ontzettend hoog niveau.

De meerwaarde van deze organisatie is het creëren van zekerheid en vertrouwen en het minimaliseren van technische risico’s.

Arbeidsvoorwaarden

Als Inspecteur bij deze organisatie beland je in een gezond, stabiel en groeiend bedrijf. Door het werken aan projecten van topniveau en je collega’s die over een berg aan ervaring en deskundigheid beschikken en kun je je sterk ontwikkelen.

Mede door uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier