Assemblage monteur met internationale reizen
Connect
Utrech
3 dagen geleden

Over jouw rol

Altijd al een functie willen hebben in een klein team nabij Utrecht waarbij je af en toe een reis maakt naar het buitenland?

Voor een leuke klant gespecialiseerd in landbouwmachines zoeken wij een mechanisch monteur met basiskennis van elektrotechniek.

Lees snel verder en reageer direct!

Jobomschrijving

Onze opdrachtgever is actief in de landbouwmechanisatie. Zij maken klantspecifieke grasmaaijers voor de internationale markt.

De machines worden in Nederland ontworpen en geassembleerd. De machine wordt volledig gebouwd en getest. Vervolgens wordt de machine deels getest zodat die klaar is voor verzending.

Vervolgens worden de onderdelen gedemonteerd om verscheept te worden naar de opdrachtgever. Eenmaal aangekomen bij de opdrachtgever wordt de machine wederom opgebouwd en uiteindelijk in bedrijfgesteld.

Jij zult soms meegaan naar het buitenland om deze machines weer, in samenwerking met de klant, te bouwen en instructies te geven.

Dit gebeurt circa 5 keer per jaar.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het volgende :

 • Mechanisch assemblage 70%; denk hierbij aan cilinders, leidingen etc.
 • Elektrotechnisch assemblage 20%; denk hierbij aan bekabeling, sensoren etc.
 • Hydraulisch assemblage 10%; denk hierbij aan slangen
 • Kleine las werkzaamheden;
 • Het verrichten van PLC aanpassingen (basiskennis is een prà );
 • Je komt te werken in een klein team met een open cultuur. Je eigen mening wordt hierdoor gewaardeerd.Je hebt circa 5 collega's waar je mee samenwerkt.

  Je werkt veel samen aan dezelfde werkzaamheden en ondersteund elkaar als dat nodig is. Aangezien de team klein is, is de onderlinge samenwerking ook hecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier