Uitvoerder Infra
Heijmans
Den Haag
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Weer of geen weer : jij staat er. Als eerste zelfs. En je sluit het hek van het bouwterrein pas als het werk voor die dag gedaan is.

Het werk dat je doet én de fijne ploeg mensen die altijd achter je staat, maken de soms lange dagen meer dan goed. Ook een plus : bij ons krijg je de vrijheid en het vertrouwen om grotendeels zelf te bepalen hoe jij je werk doet.

Zolang dit maar binnen de planning en begroting is en veiligheid voorop staat!

Als spil van het project zorg je dat je mensen altijd door kunnen. Je gaat aan de slag voor een of twee interessante en soms ook complexe projecten.

Wat dacht je van opdrachten in de binnenstad van Leiden of in Den Haag ? GWW-werkzaamheden voor de aanleg van een splinternieuw bedrijventerrein in Zoetermeer?

Of liever een rioolreconstructie voor een gemeente of asfalteringswerkzaamheden voor de Provincie of Rijkswaterstaat? Allemaal mooi werk dat jij samen met je ploeg succesvol weet op te leveren.

En wist je trouwens dat wij al hartstikke digitaal zijn? Als nieuwe uitvoerder’ maak je dan ook gebruik van allerlei digitale snufjes, zoals digitale kaarten en dashboards.

Ook wordt de goede samenwerking met zowel de omgeving als onze opdrachtgevers steeds belangrijker. Dit zijn ontwikkelingen die jij omarmt en waar je als uitvoerder graag in meedenkt en -groeit.

Tegelijkertijd laat je ook de administratie niet versloffen.

Wat je van ons mag verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen de ca. € 3.500,- en € 4.900-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een prettige werksfeer : als uitvoerder staat je ploeg altijd achter je. Maar ook de collega’s bij alle andere Heijmans-onderdelen staan altijd voor je klaar.
 • Een vast contract, goede pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Een auto, smartphone en goed gereedschap, materiaal en kleding van de zaak.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via de Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen.
 • Dit ben jij

  Of je nou met je collega op de bouwplaats praat of de opdrachtgever : jij weet precies wat je moet zeggen en hoe je dat moet brengen.

  Omdat jij een echt mensenmens bent, kun jij namelijk met iedereen overweg. Zowel met de projectleider en werkvoorbereider(s) binnen als met de mannen en vrouwen buiten.

  Ook als het niet naar je zin gaat, trek jij je mond open. Zeker als het op veiligheid aankomt. Jij neemt je verantwoordelijkheid en zorgt dat iedereen aan het werk blijft. Verder heb je :

 • Minimaal mbo-niveau en vijf jaar ervaring als uitvoerder in infra.
 • Contractkennis (RAW en UAV-GC).
 • Ervaring met werken via digitale kaarten en dashboards.
 • Rijbewijs B.
 • Jouw team

  Heijmans Regio Noordwest heeft een kantoor in Assendelft en Zoetermeer. Jij gaat aan de slag voor projecten in Den Haag en omgeving vanuit ons kantoor in Zoetermeer.

  Al ben je vooral in de keet op de bouwplaats te vinden. Maar waar je ook bent : de sfeer is altijd goed. Overal staan je Heijmans-collega’s voor elkaar klaar en zetten ze er samen de schouders onder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier