Servicemonteur Installatietechniek
HOMIJ
Vianen
2 dagen geleden

Wil jij continu werkenaan het correctief én preventief onderhoud van de meestuitdagendeinstallaties in de regio Utrecht?

Wil jij de nieuwste techniekengebruikenvoorenergiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland?

Word Servicemonteur Installatietechniek bij HOMIJ Vianen en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel vanVolkerWessels) ben jij niet zomaar een Servicemonteur. Bij ons krijg jijmeervrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen.

Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

Als Servicemonteur werk jij op diverse locaties van onze klanten. Bijvoorbeeld cross over woningbouw (bijvoorbeeld Galaxy Tower in Utrecht) maar ook theaters, bioscopen, ziekenhuizen, zorginstellingen, gerechtsgebouwen en nog veel meer.

Jij gaat storingen goed oplossen en zorgt dat de HVAC installaties weer perfect werkt. Uiteraard zoek je meteen naar onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Je wilt voorlopig niet terug!

Bijons team in Vianen (100 fte) is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden?

Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar?

Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière bouwen en onderhouden zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou.

Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)

 • Ook belangrijk;
 • De salarisschaal loopt van €2.367,-toten met €4.146,-;
 • Wij vallen onder deCAO metaalen techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Paulen Johnstaanaltijd open voor jou;
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto,een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
 • Wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;
 • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigenacademyen nog veel meer voorwaarden.

  Past jouw DNA bij HOMIJ?

  Ga jij Actief en Betrokken om met jouw klanten, collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking?

  Dan past ons DNA bij elkaar.

 • Qua persoon;
 • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;
 • Heb jij de werktuigbouwkundige opleiding en ervaring om op MBO+niveau samen te werken in een ambitieus team;
 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;
 • Ben jijcreatief en nauwkeurig want het belang van jouwontwerpenstaat voorop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier