Uitvoerder gww
Eminent
Hoofddorp, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder bij deze aannemer pak jij de leiding op de projecten vanaf de aanbestedingsfase tot aan de oplevering van de projecten.

Bij de aanbestedingsfase denk jij mee met het plan van aanpak en voer je hierover overleg met de opdrachtgever en de projectleider.

Zodra het project is gestart, geef je leiding aan het team dat de uitvoering verzorgt. Teams van onderaannemers vallen hier uiteraard ook onder.

Jij houdt toezicht op de juiste uitvoering van de projecten volgens de afgesproken regels en richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materiaal, transport en diensten.

Werkzaamheden die afwijken van het originele bestek rapporteer je en communiceer je door naar de opdrachtgever. Je voert de nodige administratie uit ten behoeve van de projecten.

Overleg voeren met de opdrachtgever, projectleider en andere betrokken partijen zit ook in jouw takenpakket. Daarnaast is een belangrijk deel van jouw verantwoordelijkheid als uitvoerder dat jij erop toeziet dat de werkzaamheden volgens de juiste veiligheidseisen worden uitgevoerd.

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

Ben jij als uitvoerder in het bezit van :

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring in de civiele techniek als (assistent) uitvoerder
 • Een VCA certificaat
 • Een rijbewijs B
 • Sterke organisatorische kwaliteiten
 • Solliciteer dan direct als je aan deze voorwaarden voldoet!

  Bedrijfsomschrijving

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw? Werken aan uiteenlopende projecten met een enthousiast team?

  Ga dan aan de slag voor deze leuke en gezellige aannemer!Deze aannemer is al tientallen jaren actief in civiele techniek.

  Herinrichten, onderhoud van de wegen en nieuwbouw zijn voorkomende projecten bij dit bedrijf. De aard van de werkzaamheden is verschillend per project, waardoor elk project een andere en unieke bijdrage levert aan jouw werkzaamheden.

  Zowel grote als kleine projecten komen voor, met verschillende doorlooptijden. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn belangrijk bij deze aannemer.

  Het uitgangspunt van het bedrijf is medewerkers voor langere termijn te binden en te kunnen laten ontwikkelen. Deze aannemer wil graag de volgende stap gaan maken in hun professionaliteit, waar jij als nieuwe medewerker dit gaat ondersteunen.

  Ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën is zeker aanwezig. Ben jij de uitvoerder die samen met het team dit bedrijf naar het volgende niveau gaat tillen?

  Arbeidsvoorwaarden

  Werken als uitvoerder voor aannemer houdt in :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie, zoals projectleider
 • Werken aan uiteenlopende projecten met een leuk, divers team
 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier