Bouwkundig tekenaar
Bouwkunde
Hengevelde, NL
3 dagen geleden

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als tekenaar kom jij de afdeling Engineering versterken : een vakkundig, professioneel en informeel team. Jij werkt nauw samen met je collega’s en bent de schakel tussen de planvoorbereiders en opdrachtgevers en leveranciers.

Samen met hen werk je aan de team- en bedrijfsdoelstellingen. Met jouw creativiteit ga je voor diverse projecten aan de slag met het ontwerpen, bouwen en beheren van het Building Information Model.

Je maakt en detailleert 2D en 3D tekeningen. Dagelijks hou je je bezig met het tekenen en controleren van de kwaliteit van bouwkundige installaties.

Bij bouwkundige installaties moet je denken aan kozijnconstructies en bouwkundige aansluitingen bij kozijnen. Dat vraagt om nauwkeurigheid en oog voor detail.

Je gaat werken met de softwareprogramma’s Revit en AutoCad. Daarnaast houd jij je bezig met het begeleiden van collega's en stagiaires / trainees.

Werken als tekenaar bij HEBO betekent een zelfstandige, maar vooral uitdagende baan!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever HEBO Kozijnen in Hengevelde is een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf, actief in de houten- en kunststof kozijnen.

HEBO Kozijnen richt zich op de toekomst : continu innoveren en optimaliseren om zo de beste kwaliteit, dienstverlening en uitmuntende service te kunnen bieden, voor particulieren tot projectbouwers.

Daar ben jij als tekenaar een onmisbare factor in. Daarom wordt er dan ook veel in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, zodat jij je kan blijven ontwikkelen als tekenaar en kan doorgroeien binnen de organisatie.

Het volgen De grootte van het bedrijf zorgt ervoor dat alle kansen voor jou open liggen en je het beste uit jezelf kan halen!

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

 • Een veelzijdige fulltime baan als tekenaar bij HEBO Kozijnen krijgt een goed salaris van €2500,- tot bruto per maand, afhankelijk van je ervaring (conform cao Timmerindustrie)
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao, zo ontvang je reiskostenvergoeding, een riante vakantieregeling én bouw je pensioen op
 • Genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Er is een opleidingsbudget om je op professioneel vlak te ontwikkelen door onder andere vakgerichte cursussen te volgen (bekostigd door ons)
 • Een gemoedelijke sfeer met een team van enthousiaste collega's
 • Uitzicht op een vast contract bij HEBO Kozijnen
 • Jouw kwaliteiten

  Waar we naar op zoek zijn

 • Je hebt werkervaring als tekenaar en bent bekend met tekenprogramma's (AutoCad / Revit)
 • Een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding, richting bouwkunde / bedrijfskunde
 • Je hebt passie voor het vak en kunt met diverse softwareprogramma's werken
 • Je bent gedreven en ambitieus
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier