Senior Magazijnmedewerker
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland.

Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek maar ook via deze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

SENIOR MAGAZIJNMEDEWERKER GEZOCHT

Utrecht

Verantwoordelijkheden

Als Senior Magazijnmedewerker ben je de aanjager van het laadteam, je behoudt het overzicht en springt bij daar waar het nodig is.

Je handelt bepaalde zaken af met chauffeurs en hebt een heldere en duidelijke communicatiestijl. Het grootste deel van je tijd werk jij op de vloer en daarnaast zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling.

Functievereisten

 • Je beschikt minimaal over 2 tot 5 jaar ervaring in een magazijn;
 • Je hebt een basiskennis over administratie;
 • Ervaring met een terminal trekker / vrachtwagen is een grote pre;
 • Een heftruckcertificaat is een pre;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt geen moeite met fysiek zwaar werk;
 • Je bent flexibel wat betreft werktijden (soms werk je zaterdagen).
 • Organisatie

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van winkelverbouwingen en retailverbeteringen. Wij hebben een passie voor winkelontwerp en voor de snelheid en precisie waarmee we een winkel (her)inrichten of verbouwen.

  Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever.

  Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

  Sollicitatieprocedure

  Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier